Może ktoś streścić jak wyglada sytuacja w tej spółce?
Bo w zeszłym roku planowali wydanie 2 fajnych gier, ale chyba nie wyszło ...
PS:
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Creativeforge-Games-planuje-dwie-premiery-wlasnych-produkcji-w-2020-roku-7817741.html
Prezes z ostatnich obietnic na YT, choćby tych najbardziej krótkoterminowych też nic nie dowiózł, a przynajmniej oficjalnie nic o ich realizacji nie wiadomo. Nie ma żadnych konkretów, że coś wydadzą w tym roku i ja bym na to nie liczył, ale naiwnie wciąż dokupuję obietnice jak na razie bez pokrycia. Pozdr
Zgadzam się z Megafonem, ja też nie wierzę w tą spółkę, ale cały czas dokupuję. Takich jak ja może być więcej. Nie wierzymy i nie chcemy sprzedać po tej cenie, ale kupujemy. Co więcej, jeżeli wystawicie na sprzedaż to pewnie odkupimy od Was. Najlepiej po 30 PLN. Tacy jesteśmy beznadziejni...Nic tylko korzystać z sytuacji.
Ale ze niby czego ci nie dowiozl? Mialy byc filmiki ze studiow zaleznych? Mialy byc. Byly? Byly!
Zapowiedzial KONKRETNIE date premiery np. ACSa? Nie. Powiedzial, ze uzupelniaja i testują i wydadza KIEDY BEDZIE GOTOWA. To jedyne sluszne podejscie do wydawania gier, rodem ze starego, dobrego Blizzarda. Wole to niz gniotopunka, wydanego na sile.
Każdy ma własne spojrzenie na politykę informacyjna firmy. Staram się zachować obiektywizm choc CFG mam w portfelu przeważony ponad miarę. Czekam na poważne komunikaty ze spółki a nie bajdurzenia na YT z których niewiele wynika.