Nie ma żadnych nowych emisji. Są zeszłoroczne emisje, które może w przyszłym roku zostaną dopuszczone do obrotu
Wszyscy analitycy giełdowi sobie z tego zdają sprawę i zacierają ręce, że drobnica z ulicy daje się ogłupiać trolom i wyprzedaje akcje w których cenie już dawno jest wszystko
kurs na pewno wzrośnie. ha ha ha ha ha :) Kogo wy tu naganiacie na zakup???? A jak na rynku jest więcej marchewki to cena też rośnie????? Ha ha ha ha ha
Jeszcze nie widziałem w żadnej spółce JC żadnego innego funduszu inwestycyjnego oprócz JR Holding.
Po prostu chyba omijają spólki JC.
Nawet chyba OFE nie inwestują w spółki JC.
Wnioski niech każdy sobie wyciągnie kto i CZY KUPI te marchewki z pola ALG ?
Nawet nikt nie jest zainteresowany tą olbrzymią emisją akcji a już chyba ,ponad rok spokojnie czekają aż akcje pojawią się na ich rachunkach maklerskich i się nie UPOMINAJĄ.
Artibi, musisz miec strasznie nudne zycie skoro tak chodzisz po spolkach JC i tracisz czas na wypisywanie wypocin jak nie jestes zainteresowany kupnem akcji...Na OML tez wypisujesz co chwilke negatywy. O co ci chodzi chlopie/kobieto, bo juz sie wszyscy pogubili... :). Daj sobie i nam spokoj...
Koledze chodzi o to, że chciałby kupić po niższej cenie akcje za 500 +. A swoją drogą jak tylko zobaczę tu jakiś ruch na wykresie to sam klocka postawie jeszcze :)
pisalem o wynikach 30.09 to bedzie kamien milowy i inne spojrzenie. Ale przeciez mozesz śmialo nie kupowac nikt cie nie zmusza chłopie nawet nie ma co tu wchodzic i marnowac czasu.
Chłopie może znasz się na marchewce to dokup i tej marchewki.
Ja tylko wyraziłem swoje zdanie i tyle w temacie.
Nie mam i nie mam zamiaru kupować ŻADNYCH spółek JC
Ty też nie pisz na tym forum takich głupot o cenie 11-12 zł za akcje. "Uważam, że zanim dojdzie do emisji, które mogą się odbyć w następnym roku w 1 lub 2 kwartale, nastąpi wzrost i cena akcji jeszcze będzie po 11-12 zł."
Jak będzie kiedyś 8 zł to MAX