ale jak głupi naczytałem się tu bajek o wzrostach do 6 złotych i kupiłem KCI. Tak byłbym prawie 100% w górę, a tak po odjęciu prowizji jestem na zerze. Przez was naganiacze, płatne trolle za swoje nadganianie i nabieranie uczciwych ludzi inni ponoszą konsekwencje waszych wpisów. Jak w lustro wam się patrzy??
Oby już nikt NIE DAŁ SIĘ NABRAĆ NA WASZĄ GRUBYMI NIĆMI SZYTĄ NAGONKĘ, Wstydu nie macie!!!!!!!
Mało rozgarnięty inwestorze giełdowy , po pierwsze kto sugeruje się forum bankiera przy inwestycjach giełdowych . Po drugie nie ze mną te numery Naciągnięty .
Sorry gościu to pewnie okrutne, ale dobrze ci tak. Jak to mawiają „wiedziały gały co brały”. Jak samodzielnie nie myślisz
i kierujesz się tym co naganiacze piszą to ponoś skutki tego faktu, a nie jęcz na forum potem. Ja przed nimi ostrzegałam i nadal będę ostrzegać.
łał , muszę przyznac ze fantazja ludzka nie zna granic.... no dzis to jakis armagedon faktycznie , lecimy w przepasc , gdzie te 1.60 , jezusiedrogi , juz pieluche mam pełną :):) ... A gdzie te 70 groszy????
ZEPAK da zarobić za jakieś 10 lai na razie same straty e 1 kwartale 8mln do tyłu a KCI może dać zarobić już jutro akktywa super mają no i co kwarta zyski chyba są trudności z wycena Gremi dlatego to tak się wlecze tu tylko UP!.