On upchał ale po 80gr. Teraz zaklina rzeczywistość by wróciło. Nawet jak wróci to ciężko będzie cokolwiek złapać bo zainteresowanie i popyt wzrasta, tak samo jak wartość Spolki. Kapitalizacja niska i jest miejsce na duże wzrosty. Tutaj dużo osób odda jeszcze przed właściwym ruchem.
Wciągają jak pelikany. Nie wiem czy wiecie ale w ostatnim raporcie jest wzmianka że może być przejęcie.
W ramach obowiązującej strategii rozwoju, Spółka rozpoczęła przegląd rynku oraz możliwych opcji w kierunku przejęcia klientów biznesowych, którym usługi w technologii VoIP świadczą alternatywni operatorzy telekomunikacyjni. W przypadku satysfakcjonującej wyceny, Spółka nie wyklucza również akwizycji takich operatorów.
wow znowu Mi się udało najwięcej opchnąć Owieczko zrzuć sobie futerko chociaż na jeden dzień wiesz lubię zwierzaczki opchnij sobie z 30% za tych 1.2tysia napewno dobrze nam to zrobi nawet Ja sobie troszku zostawię z 30k
Patrz na opis od 16/09. Fala od Evergrande dotarla dzis na Gieldach. Aiton wytrzyma bo czekamy na wiadomosc o zmiane na Telekom. Trzymamy kciuki. Spolka nie wzrosla znacznevprzez ostatnie 6 mies I dlatego ryzyko spadku jest nikle.Trzymac.