Wyjaśnij bo nie do końca rozumiem twojego toku myślenia. Spółka z NC o dość niskiej płynności, gdzie wielu nie chce sprzedawać na tych poziomach, zważywszy że spółka rozwija się, przynajmniej kolejne ruchy na to wskazują.
Aktualnie spółka niedowartościowana do swojego potencjału, zysków oraz perspektyw.
Gość mówi że kurs spadnie bo rośnie małych obrotach...., a na jakich obrotach wyciągnęli przez 4 miesiące np. Prefagroup z 5 zł na 105 zł? Dziś obroty tam nie przekroczyły 100 k, na jakich obrotach wyciągnęli Vee i wiele innych? Teraz przyszedł czas na IDH, a że to dobra spółka i i 100 zł może tu być.
Ja już przed scaleniem pisałem że jak ktoś się pakuje na long to powinien sporo zarobić bo kurs będzie tu 3-cyfrowy jak to wszystko się rozkręci. Teraz jak jest jeszcze poniżej wcześniejszego grosza to akcje są jak za darmo :) Miałem już nie dobierać, ale jak mam zyski z innych spółek to korci żeby dokupić IDH. Dobierałem jak spadało w kierunku 4 zł i dobieram jak rośnie teraz.
"Stare" 5gr to byłoby coś miłego :)) nie da się ukryć...
Dla mnie wycena na już to ~16PLN (2gr), kurs już w zeszłym roku latał po 3gr, a potencjał firmy dopiero teraz zaczyna się wyłaniać.
Jak to wszystko zacznie się spinać: budowlanka, projekty z Minutorem, LED Lease, nowa maszyna do profili etc. to wycena 5gr (40PLN) będzie atrakcyjna do zakupu, a nie sprzedaży :)
To chodziło przed scaleniem po 3-4 gr czyli obecne 24-32 zł i ti był obez zadnych inf ....nikt nie widział o led itd ....obecn cenqa to po prostu okazja i tyle ...end
Nieee.. Luz... Normalna korekta u takich "gigantów". Życzę wszystkim jak najlepiej, ale pożyczka nawet gdy zabajerzy ktoś na co, to nie to samo co dotacja gdzie trzeba się rozliczyć z każdej złotówki wydanej, a tu można się podzielić i jednocześnie ubrać lud. Dziękuję za odpowiedzi od nadwornych pisarzy.