Hossa na rynkach mega wzrosty różne spółki porosły 100 razy od dna, a p24 kisi się w samym dole. Wezwać KNF i zarząd pod Sąd którzy działają na szkodę akcjonariuszy bo ja nie mogę w to uwierzyć że to jeszcze szoruje na samym dnie po 20gr już przez 5 lat. Zarząd pod Sąd
Dnia 2021-09-09 o godz. 15:22 ~hm napisał(a): > Hossa na rynkach mega wzrosty różne spółki porosły 100 razy od dna, a p24 kisi się w samym dole. Wezwać KNF i zarząd pod Sąd którzy działają na szkodę akcjonariuszy bo ja nie mogę w to uwierzyć że to jeszcze szoruje na samym dnie po 20gr już przez 5 lat. Zarząd pod Sąd
Jak widać zarząd ma się dobrze od wielu lat i nie narzeka, że towar w postaci akcji tego śmiecia ulica odbiera nic nie robiąc
sss nie przesadzaj bo to już powinno ruszyć w kosmos bez niczego. ta spółka ma rating AAA czyli bez długów i dziwię się czemu od 5 lat ona szoruje po dnie po 20gr przez 5 lat. minimum 2zł powinno tu być nawet 7fit wzrosl 20 krotnie od dołka co sprzedaje suplementy na allegro.
W trzecim kwartale Emitent otrzymał ochronę własności intelektualnej dla projektu pt pt. pływająca obrotowa
platforma do montażu instalacji fotowoltaicznych. W dalszej swojej działalności Emitent wypracowuje możliwe
sposoby zagospodarowania ww patentu.
Nie długo będzie 3 złote czytali raport!
Komentarz Zarządu odnośnie danych finansowych zaprezentowanych raporcie kwartalnym
W trzecim kwartale Spółka Spółka oprócz standardowych swoich działań pracowała nad przyszłościowym
zagospodarowaniem otrzymanej ochrony własności intelektualnej pt obrotowa pływająca platforma do montażu
instalacji fotowoltaicznych. Spółka zgodnie z zapowiedziami pracuje nad nowym produktem mianowicie
„obrotową platformę pływającą dla farm fotowoltaicznych przystosowaną na zbiorniki wodne takie jak np. stawy
hodowlane
Fragmenty raportu czekamy na dalsze informację.