Chyba Ci (i wszystkim innym mowiącym o >lukach<, wybiciach i innych aberracjach związanych z wróżeniem z fusów nazywanych błędnie AT - bo ani to techniczne, ani analityczne) się pomyliło z jakimiś innymi walorami...jedyną lukę jaką tu możesz zamknąć to tę pomiędzy wiedzą, doświadczeniem akcjonariatu tu obecnego, a dziwnych ludzi przychodzących z jakichś spekulacyjnych walorów, nie mających grosz pojęcia o racjonalnym alokowaniu kapitału, a zamkniesz ją jeśli zablokujesz możliwość wejścia na ten profil osobom lubującym się w jakichś chorych podmiotach i używających takich określeń :)
Zlinczowany nie miałbyś być za co mówiąc szczerze - oczywiście, że może spaść, takie prawa giełdy - wystarczy, że ktoś będzie potrzebował kasy i sprzeda do określonego poziomu, będzie chciał zbić jakoś kurs, cokolwiek. Ale wypisywanie, że spadnie "bo mityczna luka" to jest naprawdę wyższa szkoła jazdy :) Sam mam nadzieję, że jeszcze się kurs ~5zł pokręci bo chciałbym dobrać trochę akcji w tej cenie zamiast np po 5,2-5,3 ale na hasło "luka" reaguję jedynie śmiechem :)
A ja na luka to tylko Susanne Vega.
Dla mnie od ponad 20lat na giełdzie, tylko fundamenty. Wszystko się może zdarzyć, ale mam wrażenie że kierunek jest jeden i że widać w transakcjach w ostatnich paru dniach po asymilacji instytucjonalny popyt. Tak jak sądziłem i o tym pisałem ostatnia emisja to było raczej limited edition, mała liczba akcji, jeżeli komuś się spółka spodobała w tour de spotkania z analitykami w emisji, to racjonalne, że zwiększa po asymilacji