• Jestem pod dużym wrażeniem Autor: ~dżim [93.181.134.*]
    ... jak ktoś profesjonalnie i cierpliwie zbiera te niewielkie ilości akcji z ulicy. Przesuwa sobie te poziomy jak chce.

Chapeau bas.
  • Re: Jestem pod dużym wrażeniem Autor: ~arkusz_transakcji [194.120.84.*]
    Profesjonalnie jak profesjonalnie - nie używa automatów, nie bawi się w modyfikowanie kursu co kilka godzin, nie skacze.
    Ale ze sporym kapitałem i pieruńsko konsekwentnie i tak kulturalnie, że bardziej się nie da skupować dużej ilości.
    I bez udawania, że to nie on i że w ogóle nie istnieje - bardziej jawnie się tego nie bardzo da zrobić.

Chapeau bas za wykazanie wysokiej klasy.
  • Re: Jestem pod dużym wrażeniem Autor: ~Stefan [62.111.198.*]
    Oby to nie była osoba, która w ubiegłym roku odebrała ~86% przyznanej dywidendy :)
  • Re: Jestem pod dużym wrażeniem Autor: ~Polak [89.231.68.*]
    tak czy siak bedzie dobrze
  • Re: Jestem pod dużym wrażeniem Autor: ~arkusz_transakcji [194.120.84.*]
    A njby dlaczego nie?
    W tamtym 86 % i stac ją na wykup dalszych akcji.
    W tym roku 90 % za 4 lata 99%... Dopóki nie wycofuje z giełdy to o co chodzi? Przynajmniej skrajnie stabilnie i nie ma potrzeby zysku ukrywać bo i tak 86+ % zysku do kieszeni.

Inne pytanie - a kto inny by chciał kupować tyle akcji i to w takim stylu?
  • Re: Jestem pod dużym wrażeniem Autor: ~Stefan [89.206.28.*]
    Nie wiem jak Ty, ale ja jednak wolałbym, żeby próg 95% nie został przekroczony.
  • Re: Jestem pod dużym wrażeniem Autor: ~aaa [185.18.177.*]
    Zalezy co zrobi prezes. Ponad 66% już ma.
    Dobra komunikacja z akcjpnariuszami sugeruje, że nie myśli o wycofaniu (na razie).

Przeciwieństwem, do pewnego stopnia, jest na przykłąd OrzełBiały, gdzie fundusze przeszkadzają w wycofaniu i zarząd robi co można by upzrykrzyć życie akcjonariuszom
[x]
KRVITAMIN 0,00% 9,68 2025-09-15 15:11:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.