95 udziałów IDH BUD kosztuje również 9.500 zł. Pytam się - dlaczego Spółka nie informuje o powodach sprzedaży wszystkich udziałów w dwóch Spółkach??? Powtarzając się, korona by komuś spadła gdyby podali powody transakcji. W końcu decydując się na wejście na giełdę Spółka zobowiązała się do transparentności w sferze działalności Spółki, w tym do właściwej komunikacji z inwestorami, a co za tym idzie właściwej polityki informacyjnej w kierunku akcjonariuszy.
CZEGO SIĘ DRZESZ???? Po kiego podawać powody zbycia spółek które nie prowadzą działalności a ich sumy bilansowe wynoszą odpowiednio: BLUMFELD Sp. z o.o 14,79 tys złotych IDH BUD Sp. z o.o. (kapitał własny 6,18 tys zł 45,09 tys zł (Kapitał własny: -121,74 tys zł (minus 121,74 ty s złotych ), przy sumie bilansowej IDH DEV 89.945 tys zł CO???? Mają się chwalić że zarobili na tym 96,56 tys złotych i pozbyli się dodatkowych kosztów związanych z chociażby corocznym składaniem sprawozdań tych spółek???? Ty byś się tłumaczył jak by Ci kaszaka z policzka wycieli? Każdy normalny zauważy i pochwali, albo oleje ... Ale Ty to byś pewnie chodził odwiedzając wszystkie babki w swoim biurze i tłumaczył im jak to bardzo wyładniałeś z tego powodu, że niegrożnego syłka nie masz. (A przy okazji jaki to dzielny bohater jesteś i jak to bolało)
Po pierwsze skąd info, że zarobili na tym, "że zarobili na tym 96,56 tys złotych" Po drugie, kto ich zwolnił z obowiązku informowania o powodach sprzedaży części majątku, niezależnie czy były ważne, czy mniej ważne.
A co do walenia, to pewnie sama wiele razy to robiłaś bo jak widać nie pomogło. Bez odbioru Niktosia
A Ty co się wtrącasz w cudzą dyskusje? Znaczący wpływ polega na ograniczeniu śladu węglowego spółki jaki się wiąże z ww. transakcjami. Ale to każdy literat wie oprócz Ciebie. Tak jak każdy wie że musisz swoją nieproszoną argumentacją podpierać wulgaryzmami z najniższej pułki.
No właśnie. Zarobili więcej.
1) nie wzięłam pod uwagę struktury kapitału
2) nie wzięłam pod uwagę kosztów obsługi sprawozdań i ryzyka podatkowego.
3) uciążliwości i kosztów utrzymania w przyszłych okresach też nie policzyłam, Można lekko zaokraglic do 100 tysięcy, bo nie będe przesadzac...
I nie mam zamiaru Ci tłumaczyć skąd to wynika, Niepojemkusiętocienku
..
...