w przeciwnym wypadku lepiej sprzedać a nie pisać głupot na forum - jak nie potrafią skorelować prostych faktów np. wzrostów na notowaniach gazu czy energii czy ogólnej transformacji w kierunku zielonej energii to szkoda się męczyć wskaźnikami
Dnia 2021-09-08 o godz. 10:40 ~Ziomek napisał(a): > w przeciwnym wypadku lepiej sprzedać a nie pisać głupot na forum - jak nie potrafią skorelować prostych faktów np. wzrostów na notowaniach gazu czy energii czy ogólnej transformacji w kierunku zielonej energii to szkoda się męczyć wskaźnikami
TAAAA DLA MYŚLĄCYCH SPADŁO ZE 180 ZETA I MOŻE JESZCE ZWALIĆ SPORO ! MYŚLĄCY !
to, że spekuła wywindowała kurs pod CD to jest totalnie inna bajka - nie ma to istotnego znaczenia dla losów Spółki - jakby oceniać wartość podmiotu po tym jak się zachowuje kurs na giełdzie to naprawdę życzę powodzenia
pamietam ze bylo po 30 . szkoda ze malo wtedy kupilem. niemniej propaganda z du..dmuchem covidowym zrobila krzywde tak bym sobi po 80 skupywal po trochu.
Zaraz pykną 2 lata odkąd jestem na tej spółce i już dawno przestałem się przejmować co tu piszą. W przeciwnym razie już mnie tu nie było i nie miałbym 300 % zysku
analiza wsteczna jest najbardziej skuteczna :) każdy mądry jak patrzy na wykres historyczny - jakbyśmy wiedzieli to wszystkie oszczędności kilka lat wstecz wpakowalibyśmy w krypto-walutę i teraz np. ja pozdrawiał bym Was z Wysp Szczęśliwych :)