• jrh Autor: ~walhermłodel [89.64.57.*]
    PRZECZYTAJCIE espi jrh z 14 sierpnia a zwłaszcza kwoty i datę w ostatnim zdaniu-idealnie czasowo zgrany z terminem nwza .Chyba nie muszę mówić co się może wydarzyć?
  • Re: jrh Autor: ~Madian [188.121.15.*]
    Proszę powiedz nam wszystkim co Twoim zdaniem może się wydarzyć. Jak Ty to widzisz?

Dodam, że znam zapis tego ESPI -nie musisz pisać, że jeśli się komuś nie chce szukać to mu nie powiem itd.

Zatem dawaj... co nam masz ciekawego do wyłożenia ?
  • Re: jrh Autor: ~Jean [37.47.219.*]
    Domyśl się,jrh mówił o tym także ostatnio na czacie w pb
    Hehe. Tak jak zwykle na forum anonimowym. Ktoś coś zagadkowo napisze a później domyśl się, nie muszę chyba pisać itp. Macie temat to dawać. Nie chodzi mi o to, że za mnie coś zrobicie. Bardziej pokażcie czy Wy wiecie o co chodzi. Powiedziałeś A to powiedz B. A nie teraz zgrywaj chojraka!
  • Re: jrh Autor: ~walhermłodel [89.64.57.*]
    18 mln na zakup nowych "skarpetek" .
    Myślisz że jesteś zabawny?
    To jest odpowiedź?

Naprawdę tak trudno w dzisiejszych czasach napisać coś rozsądnego a nie tylko półsłówka i niby żarciki?
  • Re: jrh Autor: ~OdlotowyOlek [31.0.36.*]
    Dokładnie. Jeden pisze o espi które nie ma z BLU czy Saule dosłownie nic wspólnego, owszem data 30.09 się przewija ale przypominam że to ostatni dzień kwartału, ostatni dzień by poprawić wyniki kwartalne. A, "JRH" o niczym takim na czacie nie mówił. Trole nie mają już żadnych konkretów więc piszą "w espi spółki x z dnia tego i tego w przedostatnim akapicie od początku jest tajemnicze info które wszystko zmienia a którego jeszcze nikt wcześniej nie doczytał...". A, wermahtmodel, jak tam Grupa Trinity? Saule już tam wweszło? Ostatnio pisałeś że to spółka widmo i żeby szykować pampersy. Czyli jednak nie Trinity? To co? Outdoorzy? Topleveltennis?
  • Re: jrh Autor: ~walhermłodel [89.64.57.*]
    Czy 9 -go zmienią projekty uchwał i się posypią espi ?Przecież to nie rośnie pod zmianę jednej osoby w radzie nadzorczej.
  • Re: jrh Autor: ~Wro [31.0.40.*]
    Też jestem zdania ze wyrusza lada chwila pod nazwą volumbus jako juz jedna spolka z pierwsza produkcja nowych paneli i urośnie tylko 60 razy a nie 200 Jak się spodziewałem
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.