No właśnie... a później ludzie tracą na giełdzie... Jak można inwestować kasę w akcję spółki o której się nic nie wie ? Kubek, ale tu miałeś szczęście, nie stracisz.
Ha ha umoczony jak nie wiem co! Pozdrawiam i do zobaczenia przy 50. Coś tam czytałem ale nie wiem dokładnie napisz bo mi sie nie chce szukać. W zarządzie jest, komercjalizuje naniobiome nie wiem serio
No Nanobiome to będzie rewolucja na skalę światową, bardzo dużo można wyczytać z mikrobiomu jelit. Zaś dobre utrzymanie flory bakteryjnej w brzuchu stanowi sekret długowieczności
Po coś ten portal został przez diagnostykę nabyty. Bardziej kumaci sprawdza że obecnie zdrowegeny.pl oferuje badania mikrobiomu jelitowego wykonywane przez inne laboratoria zewnętrzne nie powiązane z diagnostyka (vita immun i valida). Dla diagnostyki miałoby sens komercyjny zlecać te badania spółce z którą są powiazani.
Myślę że plan jest na rozwój portalu zdrowegeny i popularyzację tego typu badań. Nanobiome to jeden z czynników składowych w planie diagnostyki. Absolutnie nie zdziwię się jeśli wszystkie badania wymagające sekwencjonowania będą wykonywane dla nich przez gx1 za kilka lat.
Spójrzcie na podobieństwo w logotypie GX1 i zdrowegeny. Dobrane kolory również bardzo zbliżone. Swego czasu strona www GX1 przeszła "odświeżenie", raczej nie chodziło tylko o kwestie wizualne :) Kumaci po cichu akumulują i nie płaczą jak dzieci.