A mnie nie podoba się sprzedaż 5 udziałów w IDH BUD. Co na waciki komuś zabrakło? Dlaczego Spółka nie podała powodów zbycia udziałów w całości lub małej części w dwóch spółkach? Korona by komuś spadła gdyby podali powody transakcji. W końcu decydując się na wejście na giełdę Spółka zobowiązała się do transparentności w sferze działalności Spółki, w tym do właściwej komunikacji z inwestorami, a co za tym idzie właściwej polityki informacyjnej w kierunku akcjonariuszy.
@Hillea A co Ty się martwisz moim krazeniem cukrem i czym tam..sercem...
Nie wiesz za ja młoda, piękna,zgrabna,inteligentna, oczytana, dowcipna, wysportowana i liczyć umiem?
Serce to ja mam jak dzwon i reszta w normie tego tylko wyżej. Dlatego se kolekcjonerskie akcję kupuję. Ostatnio to nawet blo wzięłam do kolekcji. Żyć długo jeszcze będę i będę paczac jak wartość zabytków rośnie.
..
..
Co ty wyjękujesz ? Poprawnie zdania w języku polskim nie potrafisz napisać? To jest przykład, że analfabetyzm ciągle zalega w naszym społeczeństwie. Do szkoły podstawowej na nauki z podstaw języka polskiego zacznij hillela uczęszczać.
PIEKNYM I dużym i dzikim to każdy chce go ujarzmić co ma powiedzieć Biedroń chłopak całe życie w glinie to mu dali posadę parl, UE tam tylko piece na glinie stoją