• Ustawiam się na 2 PLN Autor: ~afc [91.192.88.*]
    Ustawiam się na 2 PLN, tylko czy nie przesadziłem ?
  • Re: Ustawiam się na 2 PLN Autor: ~afc [46.205.145.*]
    Hahaha,
    2 na stałe zapisuje się powoli, bez zbytniego pośpiechu,
    jako wiodąca cyfra w cenie akcji i nie jest to 4 ani 44 :)))
    Chociaż, jest tu jeden inwestor, który na pewno tego nie widzi i twierdziłby coś innego,
    wedle tradycyjnej znanej szkoły propagandy…:)))

• Gdzie jest Inwestor Autor: ~Foreman [31.0.67.*]
    Inwestor , zobaczcie jego wpisy wcześniejsze , ma tego kilkadziesiąt tys akcji i śmiała się z co niektórych sprzedających po 6,5 zł .Brawo hehe
  • To już koniec AFH Autor: ~Bylypracownik [31.0.68.*]
    Prezes wszystkich oszukiwał przez lata, teraz czas na odwrót wykładających swoje pieniadzepod zabezpieczenieich nic nie wartych weksli
  • Re: To już koniec AFH Autor: ~Staszek [193.56.254.*]
    Co sugerujesz? Że w afholu się właśnie kończy forsa i zaczynaja poważne problemy ze spłatą?
  • 2,50 pykło. Autor: ~Staszek [193.56.254.*]
    I stuknęło 2,50. Pytanie, gdzie jest dno i czy ma szansę się od tego dna odbić. Przy takiej wycenie to zarząd powinien kupować jak szalony, bo to jak za darmo. No chyba, ze sami nie wierzą, ze się podniesie. I pewnie tak jest. Smutne :(
  • Re: 2,50 pykło. Autor: ~Polo [31.0.69.*]
    A skąd wiesz , ze to nie zarząd sprzedaje z rachonkow szwagra patrz reda?
  • Re: 2,50 pykło. Autor: ~Staszek [193.56.254.*]
    W ogóle by mnie to nie zdziwiło. Wkrótce raport, zobaczymy czy stan posiadania prezesa coś się zmienił.
  • Re: 2,50 pykło. Autor: ~redo [188.146.32.*]
    Nie mieszaj mnie do takich układzików,nie mam nic wspólnego z tymi patałachami.
  • Re: Ustawiam się na 2 PLN Autor: ~afc [46.204.40.*]
    Merytorycznie, kici kici, taś taś … :)
  • Re: Ustawiam się na 2 PLN Autor: ~Gosh [213.134.174.*]
    Trochę dziwne i nie uzasadnione fundamentalnie te spadki na Afhol. Powróciłem do sprawozdań i widzę 1q 2022 zdecydowanie lepszy niż 1q 2021

Jak kolejny kwartał będzie tak samo dobry to spółka zdecydowanie zwiększy przychody a nawet zysk netto
  • Re: Ustawiam się na 2 PLN Autor: ~alf [185.116.118.*]
    Ile płacą w Aforti za takie wpisy?
  • Re: Ustawiam się na 2 PLN Autor: ~Afop [89.64.32.*]
    Słyszałem że już nie płacą, bo nie mają pieniędzy.
  • Re: Ustawiam się na 2 PLN Autor: ~Chinczyk [193.56.254.*]
    Dnia 2022-05-31 o godz. 17:50 ~Gosh napisał(a):
    > Trochę dziwne i nie uzasadnione fundamentalnie te spadki na Afhol. Powróciłem do sprawozdań i widzę 1q 2022 zdecydowanie lepszy niż 1q 2021
    > >
    > > Jak kolejny kwartał będzie tak samo dobry to spółka zdecydowanie zwiększy przychody a nawet zysk netto

W czym lepszy? W generowaniu strat na sprzedaży? Afhol nie potrafi zarabiać na swoich usługach, koszty obsługi długu ma wywalone w kosmos, a zyski wykazuje dzieki kreatywnej księgowości wyceniając spółki zależne. Nie patrz na wynik netto, patrz na poszczególne pozycje sprawozdania. Wtedy zobaczysz jak wyglada rzeczywista sytuacja firmy. Zresztą całkiem nieźle oddana przez kurs akcji.
[x]
AFHOL 8,70% 2,50 2023-06-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.