• dlaczego taki zjazd? Autor: ~darek [188.147.106.*]
    jw
  • Re: dlaczego taki zjazd? Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2021-09-07 o godz. 14:25 ~darek napisał(a):
    > jw

ja akurat patrzę na wskaźniki. RSI przegrzany - i w krótkim okresie po takich wzrostach korekta musiała nadejść.
    Moim zdaniem trend wzrostowy pozostaje nienaruszony ( SMA50 jest dziś na poziomie 7.58, czyli dość nisko ).

Tyle AT. Co do AF to nadal jest to jedna z najlepszych moim zdaniem spółek na giełdzie pod względem długoterminowej gry fundamentalnej.
  • Re: dlaczego taki zjazd? Autor: ~seriopytam [188.147.106.*]
    czyli 16zl do końca roku mozliwe ?
    Dnia 2021-09-07 o godz. 14:38 ~seriopytam napisał(a):
    > czyli 16zl do końca roku mozliwe ?

jak dla mnie za wcześnie, żeby stwierdzić, że po wyczekiwanej jakby nie było korekcie mamy do czynienia ze zwałą.
    Ktoś zrealizował zyski po niezłych jakby nie było wzrostach i tyle.

Dla mnie nic sie nie zmienia. Ale reszta niech robi jak uważa ( żeby nie było, że naganiam ).

• Re: dlaczego taki zjazd? Autor: ~konrad [83.20.228.*]
    Na nic analizy i jakieś RSI, tutaj kursem wstrzasnęła straszna wiadomośc. Quercus wszystkich zrobił w (wiadomo w co) i rozpoczął wyprzedaż akcji. Mają do tego prawo- duży może więcej. Teraz to już na pewno nikt kursu nie pociągnie na północ a tylko na południe. 10 zł to zobaczymy za kilka lat. Szkoda.
    Dnia 2021-09-07 o godz. 14:51 ~konrad napisał(a):
    > Na nic analizy i jakieś RSI, tutaj kursem wstrzasnęła straszna wiadomośc. Quercus wszystkich zrobił w (wiadomo w co) i rozpoczął wyprzedaż akcji. Mają do tego prawo- duży może więcej. Teraz to już na pewno nikt kursu nie pociągnie na północ a tylko na południe. 10 zł to zobaczymy za kilka lat. Szkoda.

ja wchodząc tu za trochę ponad 6zł nie grałem i nie gram pod żadnego Quercusa.
    Gram pod AT i opisuję, co widzę na wykresie.

Nie spieszy mi się.
  • Re: dlaczego taki zjazd? Autor: ~Asket [37.47.182.*]
    Kupuj:)nic sie nie stalo)))
  • Re: dlaczego taki zjazd? Autor: ~ktk [213.155.191.*]
    Chyba nie dacie się nabrać na tą prymitywna zagrywkę Q?!
  • Re: dlaczego taki zjazd? Autor: ~erfg [95.41.86.*]
    Już taki los, jedni sprzedają drudzy kupują.
    Jak STALPRODUKT wypadł z indeksu do niższego też leci w dó. Niektórzy sprzedają, niektórzy widzą okazję.
    Dobre spółki obronią się jakością!
[x]
RELPOL 0,38% 5,30 2025-09-19 12:54:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.