Nie udało się zwalić poniżej 9,70 co niby miało otworzyć drogę w kierunku 8,00 i nerwy puszczają. Ja od 2 tygodni skubię frajerów praktycznie codziennie.
szczerze tez uwazam ze to obstawianie codzienne kursu jest glupie. Bo troche to wskazuje jakbysmy wszyscy byli daytraderami ....A jestesmy ?! Ja np nie jestem day traderem i daleko mi do tego....swoja droga taka zabawa moze byc tez wykorzystywana zeby sprawdzic kto ma akcje a kto nie w teorii jak ktos poda wysoka cene znaczy ze jest na pokladzie i odwrotnie...chociaz ja np pare razy celowo to lamalem...zeby zepsuc komus ewentualna analize na podstawie tych danych
Jest bardzo prosty sposób nie dostarczania tych danych - po prostu nie baw się w to i po kłopocie:)
Tutejsza próba badawcza jest i tak zbyt niska, żeby osoba sterująca kursem wyciągała na tej podstawie wnioski. Zapewne po prostu rozgrywa swój scenariusz i nie patrzy na innych.
Generalnie wszystko idzie jak w podręczniku zbieracza akcji - zaniżenie kursu, testowanie dna i przeprowadzone wzorcowe kilkukrotne pump and down w celu wytrzepania ostatnich niedobitków (myślałem, ze dojdzie do 11,2 ale widocznie 10,8 było wystarczająco wysoko). Idzie jak w zegarku. To raczej kolarze musza się martwic, który pump będzie tym właściwym, dlatego inwestujący na dłużej, mogą sobie podziwiać widowisko i ewentualnie dobierać na spadkach czekając na to co raczej musi się tutaj wydarzyć w ciągu następnych kilku tygodni albo miesięcy.
Osobiście obstawiam to pierwsze, bo jednak raport będzie zbyt dobrym momentem na podbicie akcji i oddanie ich napalonym nowym udziałowcom, postrzegającym Bowim jak Złotego Grala. Np. dla mnie wycena 20 zł jest już wystarczająca do sprzedaży sporej części pakietu, a po raporcie i tak będzie to c/z w granicach 4 czyli bardzo niziutko w branży.
ja sie bawie ale typuje na odwal sie bez korelacji z posiadanym pakietem i tym jak realnie uwazam. Ale tez nie zawsze pisze randomowo czasem tak jak realnie uwazam czyli pisze tak zeby totalnie zafalszowac wyniki tego badania ;) rowniez pozdrawiam. A jak bede chcial to sie bede logowal ze zmiennich IP i wam dam jeszcze kilka typow na przypale kompletnie zeby jeszcze bardziej zafalszowac dane . Miłego dnia pseudocwaniaki
Ekspertem dnia zostaje : Sp : 10.20/ 10.15. W podsumowaniu na 17 wpisów tylko jeden chamski hejt co i tak plasuje naszą grupę znacznie wyżej od polityków i średniej krajowej. Ze względu na nadinterpretację prostej zabawy w typowanie ( a cóż innego robią analitycy za pieniądze a mają znacznie większe wpadki) zamykam wątek. Powodzenia w inwestowaniu.
Adams, dzięki za ten wątek, lubiłem tę ZABAWĘ, a kto sądzi że to więcej niż zabawa powinien udać się do lekarza asap.. bo to Mount Everest megalomanii sądzić że wpisy z zabawy z tego forum mają wpływ na notowania spółki ;)) halooo Ziemia do Infestroruf :)