Dnia 2021-09-07 o godz. 11:16 ~smyk_ napisał(a): > Tak, to jest TEN dzień. > > obrót 390 tys zl > > > > Kurs 630 > > > > pierwsze widełki TKO 640 > > > > > > poważniejsze zakupy zaczną się pow. 800 gdy rynek dostrzeże potencjał wzrostu > > > > my profesjonalni inwestorzy będziemy tylko odcinać kupony od naszych pakietów
chłopczyku ale czemu zakładasz wątek i piszesz o tym dniu w momencie jak kurs jest p/w 20%, czemu nie napisałeś tego po 9.00, a rozumiem profesjonalny inwestor ? ha ha ha wracaj do swoich planszówek bajkopisarzu .. ;;===))
Dnia 2021-09-07 o godz. 11:33 ~Kamil napisał(a): > W wielu wątkach pisał, że on da znać kiedy kupować:) > > Ciekawe czy jeszcze zejdzie to do okolic 0.55 czy już po zawodach.
zejdzie, zbyt dużo ludzi nastawionych i czekających na wzrosty, więc taką sytuację można wykorzystać na podbitkę a kupujący ochoczo ruszą z zakupami, w mojej opinii to nie jest jeszcze ten moment, ale mogę się mylić ..;;--)) a może "nasza gwiazda" zrobiła podbitkę i wychodzi ha haha
Dnia 2021-09-07 o godz. 11:52 smyk_ napisał(a): > Dnia 2021-09-07 o godz. 11:33 ~Kamil napisał(a): > > W wielu wątkach pisał, że on da znać kiedy kupować:) > > > Ciekawe czy jeszcze zejdzie to do okolic 0.55 czy już po zawodach. > > zejdzie, zbyt dużo ludzi nastawionych i czekających na wzrosty, więc taką sytuację można wykorzystać na podbitkę a kupujący ochoczo ruszą z zakupami, w mojej opinii to nie jest jeszcze ten moment, ale mogę się mylić ..;;--)) > a może "nasza gwiazda" zrobiła podbitkę i wychodzi ha haha
..., a to nie ma znaczenia w przypadku tej spółki. Możesz napisać sobie dowolny powód, który będzie tym właściwym. Teraz rośnie, zaraz spadnie, potem znowu i znowu............... Powód nie ma znaczenia!