• Ktoś-1? Autor: ~KTosia [188.146.164.*]
    Jesteś jeszcze na rowerkach?
  • Re: Ktoś-1? Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    tak , myślę że pod te dołki osiem - dziewięć kiedyś się dowlecze, na dziś plus i poczekamy
    Tosia, ale wongel drożeje i spółki koło tego
  • Re: Ktoś-1? Autor: ~KTosia [46.204.84.*]
    Jak Devoran 2 gie koleczko bylo?
  • Re: Ktoś-1? Autor: ~ciekawy [81.162.213.*]
    Dlaczego Ktosie, rozmawiacie na forum Infry o innych spółkach, jest to denerwujące. Na forum Infry pieszemy o Infrze.
    co chcesz napisać na temat Infry ??? Akcje tanie - ok. , zysk mały ale jak na spółkę dobry i przy zachowaniu tendencji można spodziewać się, że będzie po trochę rosnąć - ok , zainteresowanie połączone z obrotami - rozwalają i to zapewne ok. Brak jakiejkolwiek informacji z strony zarządu o działaniach - rozwoju - planach , co świadczy o zarządzie również ok. ( pacz madkom - co chwilę podają news )
    A pisać z Tosią będziemy co chcemy , nikogo nie obrażamy, trochę żartem trochę serio i nic nie stoi na przeszkodzie abyś się przyłączył , oczywiście o ile masz ochotę .
    I na koniec takim skromnym zdaniem, znakomita większość akcji fajnie przez lato poddała się korekcie , jak się nic nie stanie niespodziewanego to możemy znowu na lizaki se zarobić : covidy , gry , gumiane rękawice ( prawie domkli lukę) , zielony bank Tosi i parę wynalazków da na prezenty Świąteczne
    A i sie nie denerwuj , po co?
  • Re: Ktoś-1? Autor: ~ciekawy [81.162.213.*]
    Wszyscy daja zarobić tylko nie INFRA. Żałosna spółka.Przykro patrzeć, co ja kupiłem.
[x]
INFRA 10,53% 2,31 2026-05-25 16:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.