• Gdzie jest dołek? 10.2? Czy niżej? Autor: ~Mopik [89.70.76.*]
    Kolejny przystanek to 9.3? Na razie popyt jest niewielki, co mnie dziwi przy tej spółce. Moim zdaniem powinno to odbić od 10.2-10.3. Co sądzicie?
  • Re: Gdzie jest dołek? 10.2? Czy niżej? Autor: tomaslfc14 [5.173.250.*]
    Dnia 2021-09-06 o godz. 14:24 ~Mopik napisał(a):
    > Kolejny przystanek to 9.3? Na razie popyt jest niewielki, co mnie dziwi przy tej spółce. Moim zdaniem powinno to odbić od 10.2-10.3. Co sądzicie?

Zacznijmy od tego, że na tym etapie nawet nie powinniśmy się znaleźć na takiej wysokości kursu... Tutaj już powinna być powoli zaczynana gra pod wyniki Q3 i Q4, a tak mamy celowe zaniżanie kursu i to wręcz żałośnie małymi zleceniami. Cóż, kapitał, który pojawił się na polskiej giełdzie w zeszłym roku dawno temu wypłynął i teraz brak płynności daje się we znaki na wielu perspektywicznych walorach, jak np. ATA, OTL, a także Bowim, Asbis, Mirbud czy na spółkach gamingowych...
    Polska giełda to nawet nie gra; to ruletka pozbawiona logiki.
  • Re: Gdzie jest dołek? 10.2? Czy niżej? Autor: ~Mopik [89.70.76.*]
    Zgadzam się z tobą w 100%.
  • Re: Gdzie jest dołek? 10.2? Czy niżej? Autor: ~Mopik [89.70.76.*]
    Normalnie na tych poziomach bym szarpał papier jak Reksio szynkę ale przez to bezsensowne zaniżanie i ja poczekam i poobserwuję co tu się będzie działo.
  • Re: Gdzie jest dołek? 10.2? Czy niżej? Autor: tomaslfc14 [5.173.250.*]
    Ja już nawet nie mam hajsu by coś dokupić. Mam tutaj spory pakiet, ale patrząc na płynność i wahania kursu tutaj wolałem zdywersyfikować ryzyko i dokupić akcje pozostałych moich spółek... Cóż, czekamy...
[x]
ATCCARGO 1,29% 15,65 2025-10-03 16:17:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.