• Cena akcji Autor: ~qwer [194.50.214.*]
    Który tak kupuje. Miało spadać. Chciałem dokupić.
  • Re: Cena akcji Autor: ~obs [91.205.90.*]
    Uwierzyłeś? Żegnamy słabych.
  • Re: Cena akcji Autor: ~LESZCZ [94.254.167.*]
    Cena prawie 30 pln :)))))))))))
  • Re: Cena akcji Autor: ~obs [91.205.90.*]
    Nie ja rzucałem pułapy 30 zł, więc nie powinienem odpowiadać, ale poproszę o odrobinę cierpliwości. Równie dobrze mógłbyś zapytać, gdzie są spadki do 6 zł gdzie koledzy zamierzali otworzyć portfele. Po obecnych kwartalnych wskaźniki nie są właściwe i dopiero następny kwartał coś więcej zasygnalizuje. Ludzi, którzy kupują te akcje dla dywidendy pewnie jest większość, tym bardziej, że wypłaty są w EUR a to bardziej pewne niż sponiewierany złoty na którym są kolejne bodzce proinflacyjne i kolesiowo-haremowe sterowanie..Moja odpowiedz brzmi - nie sprzedam, nie mam powodu, żeby wstydzić się tych akcji a na spadkach dokupię sobie pewnie wcześniej niż łapacze noży.
  • Re: Cena akcji Autor: ~LESZCZ [94.254.167.*]
    Ten wpis i przypomnienie co poniektórym nie był do Ciebie . Ja do niczego nie namawiam tylko przypominam.
  • Re: Cena akcji Autor: ~Kawa [91.228.32.*]
    A jednak.
  • Re: Cena akcji Autor: ~LESZCZ [5.173.21.*]
    A jednak co ?
  • Re: Cena akcji Autor: ~Kawa [91.228.32.*]
    Poszło w dół. Zobaczymy, na jakim poziomie się zatrzyma. Na razie 19 wygląda na silne wsparcie. Pozdrawiam LESZCZ!
  • Re: Cena akcji Autor: ~qwer [193.33.174.*]
    Myślę, że to insiderzy tak walą. Niedługo info pewnie się ukaże. Na razie wstrzymuje się z zakupami.
  • Re: Cena akcji Autor: ~LESZCZ [5.173.21.*]
    Tutaj wiele nie potrzeba żeby była góra lub dół :)))) A my z panem kawą spokojnie się przyglądamy Pozdrawiam :)
[x]
INTERAOLT -0,84% 11,54 2022-03-16 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.