mam pytanie jak to jest ze sad oglosil kilkanascie lat temu 2005 upadlosc likwidacyjna a spolka zostala wycofana z gpw i wrocila na gielde ? a te osoby co mialy akcje co z tymi akcjami sie stalo ?
Stoję i obserwuje i pojęcia nie mam co miałem napisać w tamtym komentarzu :/ moderator przekręca i ucina wszystko na dodatek napewno błędy mi robi w wyrazach specjalnie dziad :/
The best spółka ever przecież !!!! Każdy to wie kto tu jest a ja jestem od bardzo dawna i czekam na tą słynna rakietę! I chodź są tu tej idioci z DZielniCY to liczę na rajd w dobra stronę bo takiej wiadomości w piątek. Pozdrawiam ciepło !!!!
Zapraszam wszystkich chętnych do aktywnej grupy inwestycyjnej.Analizujemy spółki zarówno z rynku NewConnect jak i Wig-u.Jeżeli cenisz sobie merytoryke,chcesz się dowiedzieć czegoś ciekawego, lubisz dzielić się wiedzą, to to będzie idealne miejsce dla ciebie:) Uprzedzam,że osoby, które trollują, obrażają innych forumowiczów, nachalnie naganiają na spółki bez przedstawienia argumentów, są banowane lub permamentnie usuwane ze społeczności:)Cenimy sobie harmonie.Rekrutacja potrwa kilka dni, link z zaproszeniem umieszczam poniżej:https://discord.gg/tG5zz3VpGc