Jak masz tylko infrę to " Ja Ciebie też " , jak masz kilka - kilkanaście spółek to czekać i nie marudzić proszę . Wongel sie sprzedał , ten wysoko koksowy nawet prawie na samej górce , od bogdana ciut niżej. tego dziada dev dokupiłem i od gumianych rękawic - chyba są w dołku - spróbujemy . Tosia rowery coś nie mają siły , trza wiać ???
na to chyba wychodzi , coś z rana za chętnie brali to sie dołączyłem , a raczej dobrałem . Część poszła na lizaki , część uśredniła . Tosia jakieś pomysły, gry na nudne wieczory jesienne ?, a może covidki dają zaś trochę radości . Rowerek odłożony z jednym małym kółkiem i paczymy . Nareszcie coś po wakacjach w moim worku się ruszyło. Infra mnie totalnie rozwala, ale nie oddam , bo tutaj może być szczał
A ja wiem.. covidki.. gx1 mam i na mabion się cała giełda gapi. Blo se wzięłam ale może być i nic i zjazd i up duży. Reszta gaming to czekam. SONKA ma puszczać farma zara. Widać gdzieniegdzie skupy jakieś były ale to na dużej tylko, Incuvo na przykład . Taka skorupka jest igs się nazywa, paczam na razie. Załadowana generalnie jestem w Action teraz.
oj zaraz syf , patrz pozytywnie jak szczeli to jak cudowny wiatr kamikadze poleci . W arkuszu pojawił się mega optymista po stronie sprzedam - coś koło 7000 tyś po stówce chętnie odda - to jest pozytywne myślenie
nie obraź się , ale rozejrzyj się za jakimiś środkami uspakajającymi , może coś z jogi albo inne wschodnie medytacje uspakajające. Ja dla uspokojenia i sportu kupuje takie tam inne akcje i w miarę możliwości i zarobku na lizaki oddaje . Madkom z wczoraj se poszedł z podziękowaniem . Selenie bdm wydał rekomendację powyżej 4 dych , może trochę - nie wiem przytulić
Ja już nie kupuje akcji. W Infrze mam bardzo dużo kasy utopione, siedzę w niej już 6 lat. Żygać mi się chce Infrą. Teraz od jakiegoś czasu inwestuję w kryptowaluty.