• Coś się dzieje? Autor: ~src [46.134.38.*]
    facebook. com /1008360522534960/posts/4 306971012673878/
  • Re: Coś się dzieje? Autor: ~src [46.134.38.*]
    I obroty się zrobiły... Hmmm
  • Re: Coś się dzieje? Autor: ~mix [89.64.84.*]
    buja jak podczas sztormu. Będzie wybicie?

Wygląda na sztuczny tłum. Z wora do wora. Ale najwyższy czas na jakieś wzrosty :) może biznes w końcu ruszy z kopyta.
  • Re: Coś się dzieje? Autor: ~Jawiem [95.90.183.*]
    Src nie wiem jak Ty ale ja od kilkunastu miesięcy pomału się wyprzedałem. Siedzę tu od prawie 4 lat i wciąż to samo czyli nic oprócz straty czasu.Pakiecik zmniejszyłam już poniżej100k ale i to pewno niedługo też oddam. Tyle planów i obiecanek prezesa... eeeh
    Zupełnie Cię rozumiem. Ja mam tylko 30k więc niech sobie leży. Jeść nie wola. Szczerze? Byłem pewny że już w 2019 tu fajnie zarobie. A wyszła straszna kiszonka. Prezes jest największym przegranym tej sytuacji.
  • Re: Coś się dzieje? Autor: ~Effendi [37.30.33.*]
    Prezes sam nie wie co robi. Braki informacyjne są jego domeną. Konia z rzędem temu kto wie dlaczego spółka nie zrealizowała skupu akcji, nie zmieniła rynku notowań, nie rozwija aplikacji flotowej, jaki był prawdziwy powód wycofania się z Powiśla no i czym obecnie ta spółka się zajmuje? Komunikatów podsumowujących ogłoszoną kilka lat temu strategię też nie było nie wspominając o aktualizacji strategii czy ogłoszeniu nowej. Przy dalszym takim zarządzaniu i komunikacji z rynkiem prędzej czy później spółka idzie do piachu wraz z ugotowanymi akcjonariuszami.
    Może i lepiej gdyby to padło. Albin by odsprzedal pakiet takiemu Januaremu i spekulacyjnie szło buntu coś zarobić
[x]
PLGROUP 3,55% 0,29 2025-06-03 15:05:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.