Src nie wiem jak Ty ale ja od kilkunastu miesięcy pomału się wyprzedałem. Siedzę tu od prawie 4 lat i wciąż to samo czyli nic oprócz straty czasu.Pakiecik zmniejszyłam już poniżej100k ale i to pewno niedługo też oddam. Tyle planów i obiecanek prezesa... eeeh
Zupełnie Cię rozumiem. Ja mam tylko 30k więc niech sobie leży. Jeść nie wola. Szczerze? Byłem pewny że już w 2019 tu fajnie zarobie. A wyszła straszna kiszonka. Prezes jest największym przegranym tej sytuacji.
Prezes sam nie wie co robi. Braki informacyjne są jego domeną. Konia z rzędem temu kto wie dlaczego spółka nie zrealizowała skupu akcji, nie zmieniła rynku notowań, nie rozwija aplikacji flotowej, jaki był prawdziwy powód wycofania się z Powiśla no i czym obecnie ta spółka się zajmuje? Komunikatów podsumowujących ogłoszoną kilka lat temu strategię też nie było nie wspominając o aktualizacji strategii czy ogłoszeniu nowej. Przy dalszym takim zarządzaniu i komunikacji z rynkiem prędzej czy później spółka idzie do piachu wraz z ugotowanymi akcjonariuszami.