Dzieciaku, jak ferujesz takie oceny na podstawie tego, że kurs poszedł w dół o jakieś 2 % a minęły jakieś 2 dni to ja Ci szczerze gratuluję i radzę, żebyś sobie darował zabawę w giełdę i wrócił do piuaskownicy
Tak, tak, to dzięki mnie ostatni wzrost kursu został całkiem zniwelowany. Na pewno na bankierze siedzą grube ryby, które przeczytawszy moje posty zaczęły się wyprzedawać z akcji :D
Dnia 2021-09-03 o godz. 08:04 ~Iss napisał(a): > J.w. szkoda odpowiadać - chodzi im tylko o to by negatywne info było na górze, żeby zrazić ewentualnych kupujących i zbić jeszcze wartość.
w rzeczy samej. to mnie właśnie irytuje dlatego czasem się odezwę. choć polemika z trollami, tumanami albo pryszczatymi gówniarzami nie ma sensu.
notabene wcześniej zastanawiałem się czy kurs spółki nie będzie szedł bokiem przez następny wiek, ale po ostatnim espi, a nie było to byle jakie espi, jeśli oczywiście coś wyjdzie z planów spółki, przypuszczam, ze powinno być naprawdę dobrze i nie żałuję czasu poświęconego na spółkę. szkoda tylko, ze ff taki niski.