Potem chwilę (1-2 tygodnie) kisimy się na poziomie 14-15 zł, po czym przebijamy 15 zł i wchodzimy w trend wzrostowy. Aby jednak utrzymać trend potrzebne będą 1. Kontrakty (ESPI), 2. Łagodna zima, 3. Decyzje administracyjne. Jeśli się uda to na wiosnę powinno być 18-20 zł, a potem zobaczymy. Tak to widzę.
Tam kupuję plotki ma nowym ATH na koksu i przyszłych wynikach. Tutaj brałem w listopadzie 2019 pod to samo, zyski. Rynek wycenia przyszłość! A co miałem kosić ogóra jak Wy przy tym zarządzie haha. Nie że mną te numery, za cwany lis że mnie!
Pewnie nawet zarobisz. Kolejne wyniki powinni mieć w porządku, ale wychodzi z ciebie zakłamanie.
Tam przyszłość jest w cenie, a jeszcze lepsze perspektywy geo bagatelizujesz cwany lisie.
Haha, marzenia i fantazja zostało tu Was paru, a Ci co zarabiają na giełdzie już dawno że swoim kawałkiem tortu już zwiali! Piotrze, nie zaklinaj rzeczywistości, to tylko nc, zarząd sprzedawał z prezesem. Spółka już.miała swoje 5 minut! Wiem, że szkoda jak było 40 a jest 12! Sam się nabrałem, lecz miałem odwagę się przyznać do tego!
Owszem geo miało już 5 minut. Tym razem będzie 10 minut.
Zarabiaj sobie na jsw, nie rozumiem tylko twojego zacięcia do geo. Normalny człowiek odpuściłby sobie spółkę z którą się nie liczy i zająłby się spółką która przyniesie mu zysk.
Pytanie nie jesteś normalny, czy jednak widzisz tu przyszłość. Szczerej odpowiedzi się nie spodziewam
Na większości spółkach są cykle. ..tak samo jest na jsw ..było 142 zł ..spadło na 8 ..urosło na 110 i znowu spadło do 9 ..kupić na dołku sprzedać na górce to trzeba mieć szczęście... na giełdzie to podstawa cierpliwość wytrwałość.....na pewno nie jeden jak kupił to spadło..a jak sprzedał to rosło.