Komunikaty były Piotrze! Jak Weremczuk 10% w dwóch pakietach sprzedawał, co by w rynek puścić poniżej progów nie ujawniając się! Następnie skup z kasy z zysków! Wiemy jak było, a Ty też! Wiemy jakie wysoki ostatnio mieli!
Ja jestem tutaj dłużej niż Ty! Bo od listopada 2019! Kupowałem za 8,15 pierwsze, później Ok 7. Wtedy Cię nie było. W sumie nawet pazerniaka mm nie pamiętam
Jednak życzę Wam powodzenia! Obyście wygrali z tym wyżelowanym cwaniakiem! Chłop korzysta z.Was jak może, bez żadnych aktywów doi akcjonariuszy! Tak.... Nie każdy może być prezesem i mieć te akcje za grosze!
Nie zakładał bym się o to że mnie wtedy nie było. Wyższa średnia wynika z dokupienia akcji, bo inaczej widzę spółkę niż ty.
Zresztą spodziewam się niedługo podobnego rajdu jak wtedy. Znikniesz ty a pojawią się inne Marki, Sławki czy psie fujary.
Będę I wtedy! Życzę Ci tego rajdu Piotrze! Wiele razy z Tobą I innymi pisałem na różnych wątkach pod innym nickiem! Teraz mi wstyd, że dałem się nabrać i jestem aqt!
A coz to za informacja? Czy wyobrazasz sobie setki komuniatow z Budimexu o zlozonych ofertach? NIe, informuje sie o faktach, zlozylismy oferte na 7 baniek w konsorcjum, nasz udzial w umowie to 40% marza na konkrakcie 30%. To jest komunikat, a nie spekulacyjne g.. w nadziei ze ulica je kupi. I tak sie dziwie ze tyle frajerow dalo sie ubrac w akcje po tak lipnym newsie.