• Fikcyjna promocja Komputronik? Autor: ~Myśliwa [37.47.179.*]
    "Przez trzy dni sklep nie dał znaku życia, po interwencji - nie mamy tego towaru (kupiony w promocji). To odbiorę sobie w sklepie stacjonarnym bo tam są. A nie, to jednak mamy towar. Kiepsko."

Promocja też jest w restrukturyzacji? :)
  • Re: Fikcyjna promocja Komputronik? Autor: ~inwestor [83.26.9.*]
    Co to za durny przykład ? Tego pokroju przygody ma każdy sklep internetowy w Polsce.
  • Re: Fikcyjna promocja Komputronik? Autor: ~Myśliwa [37.47.179.*]
    Przykład z opinii klienta, panie niezdaro. Zresztą jest wiele przykładów na zupełną zapaść kompostownika :)
  • Re: Fikcyjna promocja Komputronik? Autor: ~123456 [188.121.18.*]
    zapasc to masz ale mózgową.... komputronikus za.je.bus:)

jak trzeba miec zryta psyche zeby otiwerac temat z opinia JEDNEGO klienta?

https://allegro.pl/uzytkownik/Komputronik/oceny?recommend=&page=1

dalem ci link tam masz 269 negatywnych opini przy 42 tysciace pozytywnych

bedziesz miala mozliwosc otworzyc dziesiatki nowych watkow..... moze to ci pomoze w terapii?

Chodzi o treść tych negatywnych oraz o to, że niektóre negatywne znikają, a to oznacza, że równie dobrze mogą pojawiać się fikcyjne pozytywne, np. wystawione w fikcyjnej sprzedaży lub wykupione. Oczywiście poza dowodami na usunięte komentarze negatywne są to tylko moje podejrzenia w kwestii pozytywnych. Dlatego podejrzewam tylko istnienie odwrotnego mechanizmu polegającego na dodawaniu fikcyjny komentarzy tu, tam i jeszcze na jednym portalu z opiniami. Istnieją pewne poszlaki. W przypadku znanego portalu aukcyjnego była z tym związana afera dawno temu
    Firma upada, nicki skompromitowane, jakiś numerek się pieni :)
  • Re: Fikcyjna promocja Komputronik? Autor: ~inwestor [82.145.220.*]
    RE: "Chodzi o treść tych negatywnych"

Część zasadna, część konkurencji, część należąca od osób z zaburzeniami i nadaktywnych. Standard. No i co w związku z tym?

RE: oraz o to, że niektóre negatywne znikają, a to oznacza, że równie dobrze mogą pojawiać się fikcyjne pozytywne, np. wystawione w fikcyjnej sprzedaży lub wykupione"

Faktycznie tragedia. Chyba się popłaczę.
    Dnia 2021-09-02 o godz. 21:11 ~Myśliwa napisał(a):
    > Chodzi o treść tych negatywnych oraz o to, że niektóre negatywne znikają,

sherloku holmsie komputronika jakbys byla bardziej rozgarnieta zauwazylabys za na znanym portalu komentarze znikają bo sa z ostatnich 12 miesiecy wiec starsze muszą zniknac (zarowno negatywne jak i pozytywne) 

Jesteś tu od pisania wyłącznie korzystnie. Tam komentarze negatywne znikają po moderacji. Mam na to dowód, może nawet 3 jednostkowe przypadki. Samo ograniczenie prezentacji komentarzy do 1 roku jest ukłonem w stronę cwaniactwa.
    Dnia 2021-09-03 o godz. 12:39 ~Myśliwa napisał(a):
    > Jesteś tu od pisania wyłącznie korzystnie.

jak to?
    przeciez napisalem ze komp ma 269 komentarzy negatywnych i to jest tez pisanie wylacznie korzystnie ?

twoja logika jest niezmierzona

p.s. napisz do allegro jak ci sie nie podoba kasowanie opini po roku

• Re: Fikcyjna promocja Komputronik? Autor: ~inwestor [82.145.220.*]
    Komp dziś wyskoczył 6% to kolega Myśliwa się uaktywnił co najmniej jakby wagon esek miał na ten papier.
  • Re: Fikcyjna promocja Komputronik? Autor: ~mariola [155.94.218.*]
    Właśnie ja często robię tutaj zakupy i powiem wam, że wszystko działa jak należy. Obsługa jest fachowa i pomocna, sprzęty dobre ;)
    tak mysliwa tu umila czas przez lata
  • Re: Fikcyjna promocja Komputronik? Autor: ~pomyślmy [37.47.176.*]
    Odkopałeś temat sprzed 1,5 roku, podczas gdy nie masz nic do powiedzenia ani tu ani nigdzie. Dlaczego?
    Dnia 2023-04-20 o godz. 13:54 ~pomyślmy napisał(a):
    > Odkopałeś temat sprzed 1,5 roku, podczas gdy nie masz nic do powiedzenia ani tu ani nigdzie. Dlaczego?

zeby wszyscy wiedzieli kim jestes..czyli chorym z nienawisci do kompaczlowiekiem

a czy nie mam do powiedzenia?

kto mnie posluchal zarobil 100 % kto ciebie..... byl glupcem
    Łżesz. Ta cała myśliwa pisała, żeby trzymać akcje. Trolujesz bardzo słabo.
    Dnia 2023-04-20 o godz. 14:50 ~pomyślmy napisał(a):
    > Łżesz. Ta cała myśliwa pisała, żeby trzymać akcje. Trolujesz bardzo słabo.

mysliwa to sie leczy kiedy o sobie mowisz per "ona"?

widac terapia ne pomogla...zmień lekarza

Nie wiem, czy ty podpisujesz się za każdym razem w innym okienku inaczej? Wiem, że kupiec_wenecki pisze jak adamsmith, a także adamsmith pisze jak mrfiesta. Ciebie sprawdzę w wolnej chwili.
    Barwna to spółka, gdzie wszystkie trolle to jakby 1 osoba. Na więcej nie stać?
[x]
KOMPUTRON 0,00% 6,00 2026-05-15 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.