"Przez trzy dni sklep nie dał znaku życia, po interwencji - nie mamy tego towaru (kupiony w promocji). To odbiorę sobie w sklepie stacjonarnym bo tam są. A nie, to jednak mamy towar. Kiepsko."
Chodzi o treść tych negatywnych oraz o to, że niektóre negatywne znikają, a to oznacza, że równie dobrze mogą pojawiać się fikcyjne pozytywne, np. wystawione w fikcyjnej sprzedaży lub wykupione. Oczywiście poza dowodami na usunięte komentarze negatywne są to tylko moje podejrzenia w kwestii pozytywnych. Dlatego podejrzewam tylko istnienie odwrotnego mechanizmu polegającego na dodawaniu fikcyjny komentarzy tu, tam i jeszcze na jednym portalu z opiniami. Istnieją pewne poszlaki. W przypadku znanego portalu aukcyjnego była z tym związana afera dawno temu
Firma upada, nicki skompromitowane, jakiś numerek się pieni :)
Część zasadna, część konkurencji, część należąca od osób z zaburzeniami i nadaktywnych. Standard. No i co w związku z tym?
RE: oraz o to, że niektóre negatywne znikają, a to oznacza, że równie dobrze mogą pojawiać się fikcyjne pozytywne, np. wystawione w fikcyjnej sprzedaży lub wykupione"
Dnia 2021-09-02 o godz. 21:11 ~Myśliwa napisał(a): > Chodzi o treść tych negatywnych oraz o to, że niektóre negatywne znikają,
sherloku holmsie komputronika jakbys byla bardziej rozgarnieta zauwazylabys za na znanym portalu komentarze znikają bo sa z ostatnich 12 miesiecy wiec starsze muszą zniknac (zarowno negatywne jak i pozytywne)
Jesteś tu od pisania wyłącznie korzystnie. Tam komentarze negatywne znikają po moderacji. Mam na to dowód, może nawet 3 jednostkowe przypadki. Samo ograniczenie prezentacji komentarzy do 1 roku jest ukłonem w stronę cwaniactwa.
Dnia 2023-04-20 o godz. 13:54 ~pomyślmy napisał(a): > Odkopałeś temat sprzed 1,5 roku, podczas gdy nie masz nic do powiedzenia ani tu ani nigdzie. Dlaczego?
zeby wszyscy wiedzieli kim jestes..czyli chorym z nienawisci do kompaczlowiekiem
a czy nie mam do powiedzenia?
kto mnie posluchal zarobil 100 % kto ciebie..... byl glupcem
Nie wiem, czy ty podpisujesz się za każdym razem w innym okienku inaczej? Wiem, że kupiec_wenecki pisze jak adamsmith, a także adamsmith pisze jak mrfiesta. Ciebie sprawdzę w wolnej chwili.
Barwna to spółka, gdzie wszystkie trolle to jakby 1 osoba. Na więcej nie stać?