• Czy ma sens trzymac polwax Autor: ~Mały [94.42.136.*]
    Coraz bardziej mnie kusi aby tą spółkę sprzedać. Nie widzę na razie perspektyw rozwoju. Brak inwestycji i tylko czekanie na rozstrzygnięcie sporu z Orlenem i kasa z tym związana. Moze to potrwać bardzo dłogo. Maska ma czas ja chyba nie. Wolę kspitał przerzucić na inna spółke np. Bank handlowy. Jak nie wzrośnie polwax to tu wrócę. Co o tym sądzicie. Macie cierpliwość.
  • Re: Czy ma sens trzymac polwax Autor: ~nowik [89.151.40.*]
    Trochę mnie martwi ten przedział ceny bo już jestem na stracie. Co prawda zdjąłem kapitał z konta (bo tam 0%) licząc na niewielki ale jednak stale rosnący procencik. Będę czekał na lepsze czasy bo nie jestem ryzykantem a strat to już nie lubię na pewno.
  • Re: Czy ma sens trzymac polwax Autor: ~Mario74 [195.35.80.*]
    Pieniadze lubią ciszę. Polwaxem się nikt intrresuje,a jak piszę mądrzy, właśnie w takich przypadkach się zarabia. Jak wszyscy zaczną się interesować, to już wielkiego zarobku nie będzie. Przydałyby się dobre wyniki za 1H lub np info o ugodzie z Orlenem, by przebić spadające średnie i odwrócić lekko, ale trend spadkowy. Może zacząć warto małymi kroczkami dokupować.
  • Re: Czy ma sens trzymac polwax Autor: ~Jur [5.173.8.*]
    Masz rację z perspektywy czasu widzę że nawet jak spada to i tak prędzej czy później wyjdzie na swoje wystarczy nie kupować na górce ,a po zrzutach w dół coś dobrać. Ja zostaje - giełda dla mnie nie jest sposobem na życie ,a lokowaniem oszczędności i zbieraniem doświadczenia inwestycyjnego ,a to z perspektywy czasu też jest ważne.
  • Re: Czy ma sens trzymac polwax Autor: ~Jur [5.173.3.*]
    Który z Was dokupil ,a dziś już ma odbicie ?
  • Re: Czy ma sens trzymac polwax Autor: ~ra [5.172.232.*]
    wiele miesięcy już pozbyłem się tej spółki bo nic nie wskazywało na proseritę ,O'Majtek tego chyba nie kupi pisałem i jak na razie to sprawdziło się. I tak to jeszcze spadnie w okolice 2,5 złoty przynajmniej tak domniemywam.
    Jak będzie nisko i wolna kasa z kredytu to wtedy może kupimy mały pakiecik.
  • Re: Czy ma sens trzymac polwax Autor: ~awer [77.255.153.*]
    Pewnie, ja trzymam. Zobaczycie pod koniec września!
  • Re: Czy ma sens trzymac polwax Autor: ~nowik [89.151.40.*]
    Dokupywałem przy spadkach 25k i teraz jestem na dużym + . Zaczekam do rozwiązania sprawy Orlen v Polwax.
[x]
POLWAX 0,68% 1,47 2025-09-16 16:45:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.