Jeśli ktoś jest zainteresowany dokupieniem dużej ilości, to pewnie nie zawaha się użyć instrumentalnie części z tych 65 k... A że dla niektórych to są dobre poziomy do realizacji zysków, więc po co się narażać na korektę kursu. Pytanie do jakiego poziomu zejdziemy poniżej 5 zł: czy poniżej 4,8 zł czy jeszcze niżej.
Mnie bardziej by martwiły tzw. poduszki np na poziomie 5.00 bo to by oznaczało, że ktoś upłynnia a tak..... Noga na nogę i niech ten co wystawił 65 k martwi się jak zebrać poniżej 5.1 zł.
wszyscy sa tak pewni ze zejdziemy ponizej 5 zł ? To czemu dzisiaj pomimo tego pakietu i kolejnego 10k nie spadlismy ? Ja tam widzialem tez ze byl ktos kto wszystko zbieral po 5,04 nie wiem po ile zechce zbierac jutro ale dzis zebrał ile dali...
Wycofali ten bloczek od rana. Ani jednej akcji na tym 5.12 nie sprzedał, a zamiast tego skupił kilkadziesiąt tysięcy akcji po 5.04 - 5.08. Zbieranie na całego. Akcja mi przypomina tą na wcześniejszych poziomach. Nieźle tu ludzi okradli z akcji, bo tego się nie da już odkupić :D