• Dokupiłem, więc spada. Seems logic... xD Autor: tomaslfc14 [5.173.249.*]
    Masakra, jak długo to będą ciągnąć? Granicę absurdu przekroczyliśmy dawno, więc myślałem, że dokupię i powoli zaczniemy się wspinać na jakieś sensowniejsze i bardziej logiczne poziomy, a tu pary brak...
    Oby cierpliwość tutaj się opłaciła...
  • Re: Dokupiłem, więc spada. Seems logic... xD Autor: tomaslfc14 [5.173.249.*]
    Dodam tylko, że przy obecnej cenie akcji (10,35 zł) i założeniu, że w 2021 roku BOWIM osiągnie 200 mln zł zysku netto to C/Z wyniósłby (uwaga!)... 1,0! Czyli teoretycznie spółka ma potencjał do wzrostu jeszcze kilkaset procent i wcale nie byłaby to bańka!
  • Re: Dokupiłem, więc spada. Seems logic... xD Autor: ~Jaro_Kato [5.63.188.*]
    dlatego ja dobieram,codziennie 200-400 sztuk.Tutaj podobnie jak niedawno na Astarcie potrzebna jest cierpliwość i chłodna kalkulacja a nie rozchwiane emocje
  • Re: Dokupiłem, więc spada. Seems logic... xD Autor: ~asd [83.23.117.*]
    MFO, DROZAPOL, STALPRODUKT rosną, ewidentnie patus sternik gra na wymęczenie.
  • Re: Dokupiłem, więc spada. Seems logic... xD Autor: ~mkk [83.238.86.*]
    hehe ja też tak zawsze mam
  • Re: Dokupiłem, więc spada. Seems logic... xD Autor: ~OBSER [31.60.234.*]
    Spokojnie. Po co te nerwy. Ładnie papier zbierają od jakiegoś czasu. Dopóki się nie zapakują po korek to takie sesje będziemy mieli. Za dwa miesiące to będzie kurs przynajmniej kilkanaście zł, a kto wie może i przebije 20. Póki cena niska to trzeba dobierać w miarę możliwości.
  • Re: Dokupiłem, więc spada. Seems logic... xD Autor: ~Niestety [79.110.202.*]
    musicie po prostu dokupować więcej niż kilkaset szt codziennie to może wtedy wzrośnie
  • Re: Dokupiłem, więc spada. Seems logic... xD Autor: ~Free [78.8.205.*]
    A po co jak można kupować taniej? To jakaś nowa moda na GPW, kupowanie drożej żeby kurs urósł, a potem zrzucanie swoich akcji kilka procent niżej?

Ostatnio ktoś pisał o jakiejś inicjatywie z wyciskaniem spekuli i podbiciem kursu. Możliwe, że właśnie byliśmy świadkami niewypału tej akcji.

Takie rady to można dawać gościom co mają kilka milionów w rezerwie i mogą samodzielnie kurs podciągnąć, a nie osobom z kilkuset-kilkudziesięcioma tysiącami przeznaczonymi na zakup Bowimu. Tutaj trzeba czekać aż ten kto dołuje kurs (bo ewidentnie widać, ze mamy tutaj taką grupę/osobę) wreszcie pozwoli ruszyć. Nie wierzę, że to drobni sami sypali. Widać było chęć wzrostów i wyczekiwanie, ale ktoś skutecznie wybił to ludziom z głowy, być może nawet doprowadził do tych zrzutów w okolicach 10 zł. Ewidentnie ktoś zbierał w tych okolicach w zeszłym tygodniu i widocznie nie nazbierał tyle ile chciał.

Ja i owszem będę brał nowe akcje, ale tylko jak spadnie w okolice 9 zł. Wyżej już nie biorę, bo co za dużo to nie zdrowo. Tylko takie promocje mogą mnie przekonać do zwiększenia pakietu.

Zresztą sam możesz zastosować się do swojej rady i kupować akcje dziesiątkami tysięcy. Droga wolna;)

• Re: Dokupiłem, więc spada. Seems logic... xD Autor: tomaslfc14 [5.173.250.*]
    No i nic się nie zmienia; dokupuję, więc spada...
    Tak samo robiłem na Mercatorze, a jak się skończyło chyba wszyscy wiemy. To jest niesamowite co się dzieje na polskiej giełdzie.
  • Re: Dokupiłem, więc spada. Seems logic... xD Autor: ~czarodziej [95.160.34.*]
    to sprzedaj, zacznie rosnąć :)
[x]
BOWIM 2,62% 7,06 2026-05-04 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.