• Gdzie jest news 24 ? Autor: ~inwest [95.40.36.*]
    Halo, halo mamy 1 września i cisza na temat nowego kanału, który miał dzisiaj wystartować! Naładowałem się akcjami po tych zapowiedziach medialnych i co? I siedzę z umoczonym tyłkiem! Dzięki za nic prezesie od siedmiu boleści!!!
  • Re: Gdzie jest news 24 ? Autor: ~Grubo [80.238.108.*]
    Ten kanał nigdy nie wystartuje. Moim zdaniem tutaj rozbija się wszystko o prokuratora i wprowadzanie akcjonariuszy w błąd. Poza płatnymi artykułami na różnych portalach nigdzie nic nie słychać czy widać. Nie ma żadnego sygnału testowego, żadnej dystrybucji, nie podano żadnych informacji związanych z ramówką czy osobami pracującymi przy news 24 a z raportu wygląda, że nie zatrudnili nikogo nowego na etat.
  • Re: Gdzie jest news 24 ? Autor: ~Inewst [77.114.160.*]
    Weź mnie nawet nie załamuj! Właśnie znalazłem koncesję tej stacji i w "wykazie operatorów" jest tylko Astro S.A. z wpisem do UKE z tego roku. Czy to oznacza, że nie mają podpisanej ani jednej umowy z kablówkami? To potwierdza, że nie ma nawet sygnału tego kanału? Nie znam się na tym ale to mi wygląda na wałek! A ja głupi poczytałem te informacje i się napaliłem topiąc pieniądze! Jak nie dostanę żadnego info w ciągu doby to zgłaszam to do KNF!
[x]
ASTRO 3,87% 0,09 2025-11-12 11:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.