• Arkusz zleceń Autor: ~Mars [213.134.173.*]
    Czasami sobie z ciekawości zaglądam w arkusz, żeby zobaczyć kto, ile i za ile wystawia.

Jakiś czas temu było wystawione w jednej pozycji 15.000 akcji za 99,00zł. Niedawno pozycja wzrosła na 15.910 akcji. A dziś patrzę i jest już 16510 sztuk. To nie moje (niestety), bo aż tyle nie mam, ale ktoś regularnie zwiększa pozycje.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Pati [91.227.156.*]
    Hmm:)) Wygląda na to, że ten ktoś zbiera akcje i chciałby po takiej cenie sprzedać.

Teraz najważniejsze są szacunki, czyli wielkość sprzedaży za III kwartał, jeśli będą dobre,to mam nadzieję, że rynek to doceni.
    Jeśli rok 2021 będzie stabilny w wynikach stabilny , to może, zarząd Blirt-a zechce opuścić ten przybytek różności(New Connect)
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~stolcgeneralissimus [80.255.12.*]
    Teraz proszę koleżeństwa ,przyznać się kto zesrał się na mietko.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~poćciwizna [80.255.12.*]
    Co ja widzę ,srający na mietko posprzątał po sobie.
    To raczej nasz Anioł Stróż się nami opiekuje. To ładnie z jego strony. :)
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Kuba_Rozpruwacz [89.70.153.*]
    General to mnie czasem rozsmiesza czasem. Nawet czesto. Generale to jak bedzie tu zdrowa kupka czy nie? Mars dobre oko. Pati i ja wierze ze tak jest z tymi aniolkami.
    Sorry, sorry za błędy, postaram się czytać tekst przed puszczeniem do sieci. :)

Co do aniołka stróża....? :) Może to Archaniołstróż ?:))

Miałam w zamyśle wkleić Wam rysunek AT ale wolę nie zapeszać, niech się rysuje w realu.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Mars [213.134.173.*]
    Na razie to żeby komuś nie przyszły do głowy zbyt gwałtowne wzrosty to stoi batonik 2,5k akcji na 14
    I niecierpliwi, którzy mają dość bezruchu na walorze, dostawiają akcje (wg teorii stadnej ) zapychają bezmyślnie podaż, robią odwrotnie niż należałoby. Ja czekam na ruch -czyli info ze strony spółki.
    Mam nadzieję że w średnim i długim terminie będzie bardzo dobrze, w końcu jest duża luka w podaży proteinazy K. Bardzo ważne było uzyskanie certyfikatu jakości ISO.
    Forum ucichło ale nie szkodzi... nasuwa mi się przysłowie stare jak giełda.

Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Kuba_Rozpruwacz [89.70.153.*]
    Czesc, ja tez obserwuje. Jak chyba wszyscy, czekam na info ze spolki. Nie sprzedaje, ale tez mam odlozona kaske na Blirta.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Mars [213.134.173.*]
    Tak tylko z kronikarskiego obowiązku.
    Tajemniczy posiadać 16510 szt. akcji z dnia 01.09.2021 dziś posiada już 17010 szt. Kolejne zwiększenie pakietu podczas gdy ludzie oddają. Ja sam już zakończyłem zwiększanie pakietu na tym poziomie. Mam nadzieję, że dno uklepane, bo muszę wykupić teraz auta z leasingu, bo nasz patonierząd zmienia wstecznie prawo zmieniając zasady wykupu aut leasingowanych ...
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~aniołstróż [80.255.7.*]
    Silnie rosnąca w ostatnich miesiącach inflacja w USA przekierowuje coraz większe kapitały gospodarstw domowych na rynek akcji, a co robią nasze osły dardanelskie, oddają kasę do pekało na o,1%,jakby nie wiedzieli ,że wzrost kosztów ,firmy przerzucają na klienta i mają większe zyski i ten sposób można chronić się przed inflacją inwestując w dobre firmy ,które płacą dywidendę, a nie przechowywać kasę w pekało .Powiem więcej ,jak już nasze cepy kupią akcje, o zamiast trzymać rok ,albo więcej, to już po godzinie walą w rynek ,przy okazji dając sobie ostro w s>>>, na czczo i bez znieczulenia.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Mars [5.173.137.*]
    Aktualizacja.
    Owy KTOŚ właśnie zwiększył pakiet z 17010 szt. na 18210 szt. Są wystawione po 99.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Mars [5.173.147.*]
    No i już pozycja zwiększona na 19691 szt.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~jarjarecki [31.128.21.*]
    Przed 17 ktoś na moment wystawił podobną ilość PKC na sprzedaż, ciekawe czy to ta sama osoba...
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Białyprorok [188.146.160.*]
    Niedługo zobaczysz te akcje obok ceny 5 zł.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~Mars [94.254.160.*]
    Hehe
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.