Panie obserwator kolejny raz pisze gdzie to 10 zł mam nadzieje że stała sie panu krzywda i leży pan już kilka metr{w pod ziemią strasznie bym sie cieszył
Uspokoj sie dziaciaku. Jak wtopiles to pretensje do siebie. Co do ObserwatoRa- pisal ze będzie ruch 100% w gore? Tak. Byl? Byl!
Pisał ze jak przrbijemy 7,8zl to lecimy na 10zl? Tak. Przebilo? Nie.
Pisał ze jak nie przebije i spadnie ponizej 6zl to zjazd na 3zl? Tak. Stalo sie tak? Stało!
Zatem ObserwatoR mial praktycznie 100% racji, co nie zmienia faktu, ze decyzje kazdy podemuje sam i do siebie ma pretensje z przegranej lub dume z wygranej
Po pierwsze jak naganiał szybko sprzedałem już to pisałem teraz czekam na 2zł po drugie dzieciak to z ciebie. A po trzecie mam nadzieje że zdechł i go zakopali
Tak oczywiście wyciągasz to co udało mu się trafić a te wszystkie wpisy w których się mylił to nie pamiętasz. Zatrudni się do TVP tam takie kanalie robią kariere.
Panie obserwatorR na dniach będzie 2 złote może 2.50 sie zatrzyma gdzie pana 10zł mam nadzieje że pan nie odpisuje bo robaki już pana jedzą byłbym szczęśliwy i strasznie bym sie cieszył gdybyvstała sie krzywda komuś z pana rodziny dziecku lub żonie.
leci teraz na 1,5 i potem zawieszenie ale to tylko moje tam takie sobie. Co do obserwatoraR mam nadzieje że w wigilie zamiast cieszyć sie pochowa kogoś najbliższego życze tego panu z całego serca takie tam miłe wigilijne życzenia oby tak jak pisałem wcześniej cierpiała najbliższa osoba a pan na to patrzył taki prezent na Mikołaja