• info Autor: ~tulip [83.5.127.*]
    https://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/40207838,altus-wzywa-ringier-axel-springer-do-zaplaty-174-5-mln-zl-odszkodowania
  • Re: info Autor: ~Konrad [80.51.81.*]
    Czyli za 3dni sprawa trafia do sądu i czekamy
  • Re: info Autor: ~elk [86.200.235.*]
    nieźle ...wygląda na to że trzeba podbić kurs przez głupie ESPI żeby sprzedać pakiet albo Ktoś chce wyjść

wyroki już były i dotyczą głównego akcjonariusza także szanse małe ale próbować trzeba wszystkiego...bo jeszcze GetBack stoi w kolejce
  • Re: info Autor: ~grzesiekRS [83.9.11.*]
    To teraz sobie dopiero przypomnieli o tym. Myślę że sprawa w tej kwestii przegrana. Odszkodowanie altusowi to KNF powinno płacić za to cała sytuację z altusem. Bo sprzedaje się coś za tyle ile ktoś jest wstanie zapłacić. Get back płacił to co teraz oni chcą, nikt im na siłę nie kazał kupować. Może ja coś źle rozumuję ale tak działa rynek
  • Re: info Autor: ~Wtajemniczony [194.60.227.*]
    Powoli rusza ofensywa Altusa. Na razie firma jest nisko wyceniana nawet biorąc pod uwagę tylko wyniki z Rockbridge. Myślę, że powoli rynek doceni bieżącą działalność, a potem może będzie nawet dyskontować szanse wygranych spraw sądowych Altusa.
  • Re: info Autor: ~tulip [83.5.127.*]
    jak widzę nicki w stylu "wiem", "wtajemniczony" itp. to znaczy tylko jedno uciekać bo zaczynają się brednie pod ubranie ludzi
  • Re: info Autor: ~grzesiekRS [83.9.11.*]
    Faktem jest to że zrobili z największej spółki prywatnej TFI wartej miliardy spółkę warta kilkanaście milionów. Amber gold przy get becku to pikuś.
[x]
ALTUS -4,06% 1,89 2025-09-12 16:40:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.