Pełna zgoda. Tylko, że na giełdzie pewne utarte schematy co jakiś czas się zmieniają. Dzięki temu giełda jest nieprzewidywalna. Tak będzie też tutaj. Do tej pory sternik rozgrywał leszczy po mistrzowsku, bo miał zadanie zebrać jak największą liczbę akcji po jak najmniejszej cenie. Za jakiś czas będzie chciał na tym zarobić i odsprzedać dużo drożej.
na tej spółce teraz sami sprzedający, siedzicie, gaworzycie, jak nie będziecie kupować to nigdy nie urośnie. Gatki typowe jak kiedyś w maglu o d... Maryni. Brak kasy to fora ze dwora !!
Emocjonowały się tylko dzieci, których jak widać pełno tu ostatnio. Od razu pisałem, że w piątek 2,88 zł - 2,90 zł. Pewnie się pomylę o 0,03 zł, bo min. będzie 2,85 zł. Każdy kto choć trochę logicznie myśli, wie że takie info to jeszcze nie powód do stałego wzrostu kursu, tym bardziej, że na szerokim trwa właśnie korekta. Info dobre, ale jedna jaskółka jeszcze wiosny nie czyni. Spółka na perspektywę co najmniej 5 letnią, co nie znaczy, że wcześniej nie zaliczy zjazdu na 2,50 zł.
Dnia 2021-09-02 o godz. 23:08 ~Hak napisał(a): > Frajer jestem kupiłem ok 3,2zl.
możesz przestać nim być, dokup taniej i cenę będziesz miał o wiele niższą. A jak pisałem nie siadaj do pokera jak nie masz w zanadrzu kasiory. Miamlesz, to pewnie nie masz. Ja już dzisiaj kupiłem po 2,95 2x 2000 i 1000 po 2,942 .i niestety nieznacznie podniosłm swoją średnią ale w spółkę wierzę i nadal jest to dla mnie promocja.