Jeśli ktoś czyta raporty a szczególnie Ci co nie czytają powinni wiedzieć że powoli rośnie tu spółka która w niedalekiej przyszłości ma zadatki stać się takim PlayWay-em tylko kategorie wyżej a dokładniej tak jak PW operuję od średniej półki w dół to VARSAV będzie od półki średniej w górę.
VARSAV aktualnie zgromadził kilka ciekawych spółek zależnych z ciekawymi projektami z kategori Indie Premium czyli takie AA+ a do końca roku ma być prezentacją pierwszego projektu TRIPLE "A" .
Tak więc zabawa na tej spółce tak naprawdę się zaczyna a w szczególności ostatni kwartał tego roku i cały przyszły.
Pozdrowienia dla Vers_-a i Reznor-a za normalne posty na tym forum.
Dokładnie szczególnie jak się spekuła rzuci. Ale Ci co są tu dosyć długo i widzą że wszystko zmierza w dobrym kierunku a wszystko to ma stabilne podstawy a nie tylko kuszenie wizją przyszłości sprawia że kurs będzie rósł do góry stabilnie aczkolwiek stabilnie i bez spektakularnych wzrostów bo spekuła nie będzie miała jak odebrać akcji by je później mielić góra dół. Oczywiście mogę się mylić.
Wiesz co, prawda jest taka że wokół gigantów musi się zacząć budować społeczność. Trailer to dopiero początek. Owszem wspaniały, ale początek. Do tego przydałoby się żeby Ukasz rzadziej zabierał głos, a mówił mądrzej. :).
Oczywiście że społeczność jest ważna jak nie najważniejsza ale co do samych Gigantów to mam mieszane uczucia i sukces raczej bym upatrywał nie skupiając się tylko i wyłącznie na tym jednym projekcie a raczej na dywersyfikacji ryzyka przez rozproszenie działalności producenckiej i wydawniczej a tym samym ciągłego powiększania katalogu gier w portfelu a tym samym otrzymywanych z nich dochodów.
Bo lepiej niech maja wiele solidnych gier które się będą długo monetyzować niżeli liczyć tylko na jeden projekt. A oczywiście zaskoczeniem będzie jak się jeden lub dwa projekty okażą hitami to tylko zaliczyć na IN PLUS dla nas inwestorów.
Osobiście mnie najbardziej intrygują dwa projekty Aria oraz Nemezis a w szczególności ten drugi z dwóch powodów..1. Wierne grono fanów papierowej wersji. 2. Mam skojarzenia z pierwszymi grami Alien vs Predator a i pewnie tylko ja !!!