Będzą , kiedy zostaną mocne ręce około 27-30 po 700000-1000000 ,,zbierać Panowie/Panie".Wykres tygodniowy , odbicie od wsparcia -zobaczymy zamknięcie .
Powiem Wam że czasami warto dłuzej poczekać ...np: Kupiłem ponad dwa lata temu Inbook 10k po 0,20 - miałem sprzedać po 1zł , ale w firmie pojawił się Pan January CISZEWSKI ... Wytrzymałem i udało się sprzedać po 6 zł !!!
Ja kupiłam Bras po 10gr zawieszenia kiszenia rok !! ale babcia miała czas skupowała z ryneczku po kilka tysiączków miesięcznie ! I przyszedł pomysł na farmy więc babcia wyłączyła notowania przeczekała i sprzedała cały koszyczek po 90grosików także jak mówicie 3zł to babcia zacznie gromadzić fundusze a i po dziadku coś ostało
ja kupowalem Bras od 8gr do nawet 2,5gr przez 3 lata powiedzialem sobie ze za mnije niz 70gr nie oddam nie wytrzymalem i sprzedalem po 30 zarobilem ale zaluje ze nie dotrzymalem slowa
Na Devoranie przeżyłam lekki zawał 100 tyś akcji kupione po 8gr odwieszenie pierwsze wzrosty i poszło z dymem a Devoran poszedł na 3zł wnusiu drogi wiesz jaką pokutę sobie zadałam Na pielgrzymkę do częstochowy z gdańska zapitalałam jak młoda łania
Z ostatnich strzalow to kkherbal... ile to czasu sie kisilo... az w koncu ruszyl..... na zlotowki:) a w presenciku gdyby mialo byc po herbacie to info o wejsciu w fotovol. byloby po zakonczeniu locka na akcje. Tak wiec bedzie sie tu jeszcze dzialo. Pozdrawiam ps. Podobniez jak grey ide skonczyc koszenie trawy.... :)
Ja nie mam ogrodnika i mieć nie będę, bo w Żaglu przy Złotej 44 nie ma miejsca na trawniki, jednakże jak pójdzie na 3 zeta, to sobie wynajmę basen na cały weekend na 8 piętrze :))
Dnia 2021-09-04 o godz. 16:34 ~Ramzes2 napisał(a): > Z ostatnich strzalow to kkherbal... ile to czasu sie kisilo... az w koncu ruszyl..... na zlotowki:) a w presenciku gdyby mialo byc po herbacie to info o wejsciu w fotovol. byloby po zakonczeniu locka na akcje. Tak wiec bedzie sie tu jeszcze dzialo. Pozdrawiam ps. Podobniez jak grey ide skonczyc koszenie trawy.... :)