Przecież dzisiaj miał być podpisany plan wiec nie wiem czego Ty chcesz. Masz podana ilość akcji i wartość Sygnisu do polecania . Takie info mi w zupełności wystarczy. A jak chcesz wiedzieć więcej to wejdź na media społecznościowe sygnisu i zobaczysz ze wspólnie z Mode działają z nowa siedziba . Tutaj będzie naprawdę bardzo dobrze tylko czas i czas .
„Informacji ciąg dalszy. Dziś Taras Prototypowania w CIC Warsaw wypełnił się sprzętem od naszych przyjaciół z MODE360, dostarczających innowacyjne systemy do zautomatyzowanej fotografii produktowej oraz prezentacji wideo i 360 stopni.
Już niedługo będziecie mogli odwiedzić nas w tym centrum innowacji, w samym sercu Warszawy.” Tutaj masz wpis. FB sygnisu . Oni już razem działaja to połeczeństwo to formalność
Fragment z espi
“.. Połączenie Spółek nastąpi z dniem wpisania Połączenia (dalej: Dzień Połączenia), tj. dniem wpisania podwyższenia kapitału zakładowego Mode do kwoty 4.548.586,00 zł (słownie: cztery miliony pięćset czterdzieści osiem tysięcy pięćset osiemdziesiąt sześć złotych 00/100) do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego, prowadzonego przez sąd właściwy według siedziby Mode. Wpis ten zgodnie z treścią art. 493 § 2 k.s.h. wywołuje skutek wykreślenia Sygnis z Krajowego Rejestru Sądowego...”
W Zortraxie (Corelensie) od podpisania planu połączenia do jego faktycznego uprawomocnienia (wpis do KRS) minęło 9 miesięcy. Ciekaw jestem czy tutaj termin będzie podobny?