Zobaczcie drugie Espi 31/2021, to jest dopiero kosmos. Wynika z niego, że negocjacje z Orelenem są już na zaawansowanym poziomie. Cierpliwości gonimy Rokite.
Czyżby ktoś stwierdził, że już niżej kursu nie da się sprowadzić? Że dali te ESPI? Wiadomości fantastyczne, na innych spółkach spodziewałbym się jutro wzrostu z 5-10%. A tu...? hmmm
Szczerze mówiąc to nie spodziewałem się tak ważnej informacji w kwestii dalszego rozwoju. Ta informacja to delikatnie mówiąc petarda. Na dziś dzień najbardziej przykrą informacją było by chyba info o wezwaniu.. Dla mnie ta Spółka na long time jest najlepszym wyborem. A co będzie z kursem jutro czy za tydzień nie ma dla mnie znaczenia. Pozdrawiam
Zgadza się kolego @inwestorlongterm. Informacja na długi termin jest oczywiście bardzo pozytywna. W najbliższym jednak czasie spółka musi zainwestować duże środki w budowę i nie jest pewne, że przełoży się to pozytywnie na bieżący kurs (mimo, że bardzo bym sobie tego życzył:) Uważam, że o wezwaniu w tych warunkach należy zapomnieć. Pozdrawiam!