• Skad te spadki? Autor: ~Kazik [5.173.136.*]
    Jw
  • Re: Skad te spadki? Autor: ~sceptyk [83.144.108.*]
    Najprawdopodobniej bardzo słabe wyniki za sierpień. Patrząc technicznie, jest bardzo źle. Załamany trend wzrostowy, duży wolumen podażowy, żadnego wsparcia. Jeżeli to nie jest celowa manipulacja, to jutro ruszy lawina i straty będą gigantyczne.
    Trochę szkoda, bo liczyłem na lepszy zysk na tej spółce. No ale trudno, jutro PKC na otwarciu i przejście na inną spółkę. Jest ich jeszcze całkiem sporo. Tim się skończył.
  • Re: Skad te spadki? Autor: ~Qbq [83.8.65.*]
    Dziś był duży wolumen na spadku?
    :)
  • Re: Skad te spadki? Autor: ~Kazik [5.173.27.*]
    800tys to spore obroty. Jedne z wiekszych w tym miesiącu
  • Re: Skad te spadki? Autor: ~Qbq [83.8.65.*]
    Okazja do zakupu od wystraszonych, niżej nie ma prawa spaść …
    Wyniki w piątek, zatem do środy wrócimy do 37, potem będzie ciśnienie w górę pod wyniki sierpnia
  • Re: Skad te spadki? Autor: ~fatman [213.108.15.*]
    ja jutro dobieram jak promocja jeszcze będzie
    dla mnie dobrym punktem odniesienia jest ferro- maja niebawem wypłącić 2,20 na akcję czyli tyle ile TIM wypłacił za ubiegły rok i jak sądzę za 21 będzie dywidenda podobnej wysokości kapitalizacja ferro to też pdobna wielkość, o ile dobrze pamiętam TIM gdzieś w listopadzie ub roku podał informację o zaliczce na poczet dywidendy, więc listopad TIM>41
    pozdrawiam zysków życzę
  • Re: Skad te spadki? Autor: ~mb [188.147.34.*]
    Powiem tak: TIMowe poniedziałki :D
    Obrót mały. Ciśnięcie na spadki w celu dokupienia. Strzelam w dobre wyniki finansowe (mój typ ok 85 mln)
    Ewidentnie było widać po arkuszu w czasie trwania sesji.
    Dokupowanie przed wynikami po prostu.
    Nie zdziwię się jutro kolejnych spadków ok 3%

• Re: Skad te spadki? Autor: ~Taja1 [67.218.227.*]
    Takich jak ty to ja tu przeżyłem kilku jak przebijało 17 później 20 wieszczyli tylko spadki i brak oporu a później to samo na 27 i 30 ten sam bełkot. Idź naganiaj gdzie indziej jak będą wyniki i 3LP to będziesz znów płakał że balon. Żegnaj i wywalaj te straszne ilości
  • Re: Skad te spadki? Autor: ~MieczPrzeznaczenia [80.49.255.*]
    Uprasza się autorów dzisiejszych spadków o bardziej intensywne zrzucanie kursu. Ustawiłem zlecenie na 33.40 i chcialbym móc skorzystac z promocji. Dziekuję.
  • Re: Skad te spadki? Autor: ~boren_waffet [91.150.172.*]
    Jak dla mnie zwykła, zdrowa korekta, wsparcie w rejonach 33 wiec tam maksymalnie może spaść. Jak będzie to zobaczymy ale nie obawiałbym się o średnio-/długoterminową wycenę
  • Re: Skad te spadki? Autor: ~Solo [188.147.33.*]
    Długo nie potrwa - zresztą obroty mizerne. Ktoś chce parę akcji sprzedać bo potrzebuję kasę na coś innego - jego sprawa. Za chwilę wyniki sprzedaży sierpnia (będą bardzo dobre), później wyniki półrocza (bardzo rekordowe). W listopadzie zapewne info o dywidendzie, może jeszcze przed końcem roku 3LP coś dorzuci - generalnie TIM będzie obfitował w dużo dobrych info. I dlatego "grubszy" akcjonariat TIMu jest stabilny i czeka na dalsze wzrosty, bo wszyscy mają świadomość realnej wartości spółki w średnim/długim terminie.
    Po prostu mieliśmy do czynienia z manipulacją kursem. Bananowa ma jednak swój klimat. Ja w ostatecznym rachunku odwróciłem pozycję i zostałem na spółce. Jest pewna strata na tej operacji, ale po takim wyciągnięciu sytuacja wygląda dużo lepiej. Fundamenty są ok.
  • Re: Skad te spadki? Autor: ~Igła [31.0.34.*]
    Oj chyba wielu tu zrobili w bambuko. Gospodarka pędzi jak szalona, ceny rosną, wyniki TIM ma bardzo dobre a wielu prawdopodobnie posłuchało forumowego mędrca od AT. Powodzenia i cierpliwości życzę.
    To nie jest kwestia słuchania lub nie słuchania speców od AT. Jeżeli kurs nurkuje, to straty trzeba ciąć. To jedyne racjonalne zachowanie. Wiara w spółkę to za mało na trzymanie spadających akcji. Tak się traci majątki. Jeżeli kurs odbija, to można odwrócić pozycję, tak jak ja zrobiłem, ale zaklinanie rzeczywistości to obłęd.
  • Re: Skad te spadki? Autor: ~Solo [188.147.33.*]
    A ja tak sobie siedzę na TIM-ie od 2 lat patrząc tylko na spółkę fundamentalnie i dalej jestem przekonany że TIM się będzie bardzo rozwijał i jego wycena będzie rosła. W tym czasie dywidendy skasowałem na 30% wartości początkowej inwestycji no i akcje wzrosły 4-krotnie. Ciekaw jestem jak tam wygląda zyskowność Twojej strategii?
  • Re: Skad te spadki? Autor: ~Qwerty [89.64.36.*]
    @ sceptyk, ja też zaklinam rzeczywistość siedząc ze średnią 12,25zł. Buziaczki i szerokości:)
[x]
TIM 0,00% 50,50 2024-03-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.