Wytlumaczy mi ktos dlaczego taka dobra spolka ma tak maly obrot? Przeciez lepszej na nc nie ma. A ludzie jakies smieci kupuja milionowe obroty, a tutaj 100k nie ma. Jak to mozliwe? Gdzie tu logika?
Niektórzy nie rozumieją ze obroty można robić na małym FF ale przy wysokiej cenie akcji. I tu tak będzie. Pisałem że to spolka dla ciepliwych inwestorów a nie jednodniowych spekulancikow spod budki z piwem.
Kto ma jaja ten zarobi tu i to sporo. Spolka dopiero rozpedza się a już ma przeszlo 800 mieszkań w sprzedaży, budowie lub projektach.
Zgadza się, miałem na myśli, że przyczyną jest relatywnie niewielka dostępność akcji, co może oznaczać, że dla akcjonariuszy sprzedaż przy obecnych poziomach cenowych jest nieatrakcyjna. W którymś z poprzednich postów porównano kapitalizację tego podmiotu i innej spółki z branży.
Zgadza się. FF to tylko 22 tys akcji przy czym u mnie jest XXXX akcji. I nie zamierzam sprzedawac. Dzieci nie płaczą mi z głodu. ;-) Poczekam sobie spokojnie z rok. Będę sprzedawał jak pojawią się tu wielomilionowe zyski. Wystarczy policzyc jaki będzie zysk z tych 800 mieszkań nie wspomnę kamienicy w Poznaniu.