Piękne to były dni kiedy wchodziłem na to forum i przez kilka dni nie było ani jednego posta. W dniu dzisiejszym mamy rekordy. Mamy trolli spadkowych, wzrostowych. Mamy nowe twarze. Mamy plany na przyszłość i zaczyna się robić coraz ciekawiej. Nadal jest na pokładzie i czekam. Współpraca z influencerami i youtuberami moim zdaniem przyniesie wartość dodaną spółce. Szybciej rozreklamują swoje gry niż gdzie indziej. Chociaż patrząc na everdream valley i the patch of calydra to w Polsce przychodzi mi na myśl głównie jedna grupa która mogłaby pomóc w promocji tych tytułów skoro docelowym odbiorcą są dzieci.
Dzieci by chciały gadżety maskotki i figurki te dwie gry się aż o to proszą aby również były zestawy kolekcjonerskie. Przy Bee to pisałem kiedyś. Poza tym seria gier na smartfony GU oraz Bee
Everdream jak dzisiaj oglądałem trailer to idealnie pasuje na mobilki, jak znalazł. Moim zdaniem Prezes nas jeszcze zaskoczy. Trailer Giants ma już ponad 550 tyś wyświetleń, prawie 10 tyś łapek w górę i prawie 800 komentarzy po dwóch dniach. Do tego współpraca gdzie za gadżety nic nie płacą a dostają tylko procent ze sprzedaży to całkiem niezły interes.
Moim zdaniem promocja powinna wyjść do mediów społecznościowych, współpraca z youtuberami z różnych krajów zrobi większą promocję niż cokolwiek innego.
Zarząd Varsav Game Studios S.A. z siedzibą w Warszawie (dalej: Spółka ) informuje, że w dniu dzisiejszym rozpoczęła się przedsprzedaż Limitowanego Zestawu Early Access gry Giants Uprising (dalej: Zestaw ), wraz z zestawem fizycznych gadżetów ze świata gry w dedykowanym sklepie internetowym dostępnym pod adresem: https://merch.giantsuprising.com/. Zestaw zawiera klucz do gry wraz z pięcioma fizycznymi, kolekcjonerskimi produktami, których rolą jest budowanie świadomości marki Giants Uprising wśród graczy i influencerów. Spółka nie ponosi kosztów produkcji, marketingu i logistyki Zestawu, będzie natomiast uzyskiwać przychody z jego sprzedaży na warunkach rynkowych. W ocenie Emitenta sprzedaż Zestawu może wpłynąć na wzrost rozpoznawalności marki Giants Uprising i mieć wpływ na wyniki finansowe Emitenta za rok 2021 i kolejne okresy.
Data wydania kolejnych gier, podejmowane współprace i plany marketingowe. Liczę na kreatywność Prezesa, z tego co widzę uczy się na swoich błędach. Ten sukces był potrzebny zarówno jemu jak i członkom zespołu. Muszą rozbudować marketing wokół gry by nie tylko się zwróciła ale też zarobiła.
Witam Panowie, no i cóż... liczyłem, na nieco lepsze zakończenie dzisiejszej sesji, ale tego espi się nie spodziewałem, więc jest szansa na kontynuację odbicia. Czekam na info o dacie Path of Calydra i jakimś marketingu- pytanie skąd na to kasę wygospodarują... ? No i ogłoszenie Arii ma być w tym roku stawiam na info przed premierą GU. Obroty no cóż, zobaczymy na jakim poziomie się utrzymają w kolejnych dniach... Dobrze, jakby puścili jakiś przykładowy gameplay z enviro gry niż tylko samo demo, aby pokazać, że jest coś więcej niż rozwałka domków
Ja nie z tych Wers, już dawno się zadeklarowałem i nie po to zbierałem akcje, żeby marne kilkadziesiąt procent wyciągnąć. Chciałbym doczekać do tej produkcji o psychice weteranów wojennych, narazie między wierszami można przeczytać, ale jestem bardzo ciekawy czy to będzie kolejne Indie games czy triple A...
WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH.Super jak na razie wygląda to wszystko jak sen może być naprawdę ciekawie i mega grubo. Spory ruch na forum się robi więc zabawa się zaczyna.
Też czekam na grubsze kąski. A dzisiejsze zamknięcie przy tym wolumenie daje duże szanse że już niedługo bede czekał. :). Z technicznego punktu widzenia to pewnie będziemy handlować w najbliższym czasie w rejonach 2- 2.5. Musi się to trochę uspokoić.
. Do premiery 2 miesiące, a tu jeszcze nikt nic o Nemesis nie powiedział ;).
Narazie wiemy, że interkosmos 2 wchodzi na oculus Quest, o nemesis cicho, zapewne szlifują tryb co-op, sądzę, że prezes Realm jest wymagający i chce doszlifować grę do perfekcji, w końcu to jego dzieło będzie przeniesione do świata cyfrowego
Nie. Zwątpiłem w Łukasza. Od.roku jie mam akcji var ale szczerze chyba skubnę pod Gigantów. Widać, że się do niej przyłożyli. Wszyscy wiedzieliśmy, że Bee nie będzie hitem :). Wraz z Gigantami spółka może wskoczyć na wyższy poziom. Pzdr
Panowie, dzisiejsze widły na artgames jasno pokazują, że tutaj jest możliwy absolutnie każdy scenariusz. Na małym gameing wróciły pieniądze i tu może być ostra jazda . Zapinamy pasy :).