• Climber Autor: ~Inwestor [31.0.65.*]
    Ten kto wymyślił pomysł na grę o wspinaczce wysokogórskiej to geniusz, a zarząd Art Games powinien na niego dmuchać i chuchać i nosić na rękach. Nikt jeszcze nie stworzył gry w tej tematyce. Moim zdaniem Climber jest z góry skazany na sukces, a to co się teraz dzieje na akcjach to dopiero wierzchołek góry lodowej. Teraz najwazniejsze, aby ukończyc grę i aby była miodna i grywalna. Pieniądze ze sprzedaży zainwestować w nowy oryginalny projekt. Powodzenia Art Games!
  • Re: Climber Autor: ~Kit [5.173.248.*]
    Mądrze
  • Re: Climber Autor: ~Nietoperz_z_Wuhan [89.151.43.*]
    Jest Climber i Climber 2 od Crytek, ale to są, zdaje się, gry bardziej skierowane na akcję i VR, a nie na symulację czy zarządzanie.
  • Re: Climber Autor: ~Jarekklin [83.145.187.*]
    Pamiętajcie jest jeszcze jedna gra o której jest cicho:
    https://www.gry-online.pl/gry/8874/zd561a

To też może być fajne wydanie
    O przepraszam, te gry o podobnej tematyce to "Climb" (2016) i "Climb 2" (2021). Przynajmniej nazwy studia nie pomyliłem.
  • Re: Climber Autor: ~118 [95.214.5.*]
    Wysoko ocena 9.8 na max 10. Ładnie...
  • Re: Climber Autor: ~analiza [5.173.146.*]
    prawie 1100 miejsce na WL steama to dramat niestety .... na grę może czeka z 4 000 graczy z tego jak kupi 20% czyli koło 800 .... tragedia reklama nic prawie nie dała poza Wielką Pompą na kursie to fakt ... i gigantycznym spadkiem ... który pewnie zakończy się na 1.80 zł lub niżej....

• Re: Climber Autor: ~Art_Games [37.47.144.*]
    To mnie zaskakuje, że po nominacjach poza nieludzkim wzrostem na kursie zainteresowanie samą grą praktycznie nie istnieje. Nowy trailer mnie niestety rozczarował, sądziłem, że się bardziej postarają. Zobaczymy co dalej szczególnie, że już środków nie mają a nadal inwestują w gry, których nikt nie kupuje...
  • Re: Climber Autor: pepsicola [37.248.170.*]
    1 września premiera Bunkier Symulator
  • Re: Climber Autor: ~Dc [80.49.213.*]
    Oby był lepszy niż Swan bo inaczej będzie gwoździem do trumny
  • Re: Climber Autor: ~Hun [94.254.213.*]
    Masz nietrafne spostrzeżenia, także won't
  • Re: Climber Autor: ~Dc [80.49.213.*]
    Co ty opowiadasz. Jest climber i nawet już climber 2 na VR. Tak ktoś w artgames to wymyślił jak tu swój komentarz.
  • Re: Climber Autor: ~Inwestor [79.186.87.*]
    Piszesz o Climb? To jest zupełnie inna gra i nie ma nic wspólnego z symulatorem wspinaczki wysokogórskiej.
    Tak, o Climb i Climb 2 jako o jedynych grach z pierwszej perspektywy z realistyczną grafiką jakie istnieją. Swoją drogą nie wiem czy "Climber Sky is..." jest wyłącznie z 1-szej perspektywy i chętnie bym się dowiedział jeśli ktoś wie.
  • Re: Climber Autor: ~Nowy [94.254.174.*]
    Inwestycja w tą spółkę to dobry ruch.Tutaj będą mocne wzrosty,widać że twórca gry ma łeb na karku. Powodzenia dla wszystkich inwestorów, życzę dużych zysków. Będzie grubo.
[x]
ARTGAMES -0,97% 0,51 2025-10-17 14:41:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.