Jeszcze dwa miesiące temu było tu spokojnie teraz talatajstwa się nalazło... Nie warto wchodzić z nimi w polemikę... Rozsądnie piszesz stary tego się trzymaj - Pozdrawiam Cie
Dziękuję. Ale mi to nie przeszkadza. Też się nie przejmuję. Każdy ma tu swoją agendę, ja np. jestem zapakowany po szyję i póki co nie będę miał środków na dokupienie, a jak będę miał środki to najwyżej dokupię za 15, 20 czy 25. Trudno się mówi. Będę dokupywał aż uznam ze więcej nie urośnie lub będzie rosnąc za wolno. Czyli przez najbliższe kilka lat. Inni widzę chcą jeszcze dobierać przed połączeniem i nie mieliby nic przeciwko by kurs spadł na 10 lub niżej. Ja to rozumiem ale nie toleruję wypisywania bzdur tylko po to by zbić kurs. Takie coś jest niegodziwe i krótkowzroczne - a ja na przykład wolałbym by akcje Saule były w rękach inwestorów długoterminowych którzy będą je mocno trzymać przez kolejne 2,3 czy 4 lata. Saule póki co jako firma nie zasługuje na 1 złe słowo. A powtarzanie że póki co nie w Suale a w BLU inwestujemy nie ma sensu, bo jakie są realne szanse że Suale zmieni zdanie i nie wejdzie na giełdę lub wejdzie przez inną spółkę? 1%? 0.1%? Generalnie marginalne.