Rok temu po opublikowaniu materiałów od razu było widać po reakcjach graczy, że jest...lipa.
Zespół dobrze przepracował rok i obecnie widać po ilości odtworzeń, łapkach czy komentarzach, że odbiór jest zupełnie inny i gra dostała drugą szansę...
Wers, posiadam niemały pakiet akcji i nie udzielam się na forum, choć przyznam, że czytam głównie Twoje (i kilku jeszcze) komentarze, które są bardzo trafne. Jestem pewien, że koledzy Pana Ukasza zrobią pompkę, czy sadzisz, że będzie to miało miejsce jeszcze w tym roku? Pozdrawiam
He he , Widzę że "Ukasz" został " Panem". Wiesz, ja go tak nazywam odkąd zaczął pitolić, że nas lubi i chce z nami zagrać w cyberpunka :).
Ale jak wyprodukuje i sprzeda dobrze jakąś swoją grę, to zwrócę mu honor i będę pisał Panie Prezesie. Tak wypada generalnie.
Z resztą jestem od niego starszy:).
Co do kursu to nie lubię wróżyć. Gaming wraca na szczęście do łask, korekty nigdzie nie widać, amerykańce szaleją, nasdaq bije rekordy., trailer gry jest rewelacyjnie przyjęty., technicznie jest miejsce do wzrostów. - czyli pompka teoretycznie być powinna...
Ale czy będzie? Tego nie wiem. Ja jestem zapakowany i czekam. Pozd.
Mamy pod co rosnąć, mamy jeden pewnik 2.11.2021 premiera EA, ale zostają nam premiery Everdream i Path of Calydra (ta gra wydaje mi się mieć szanse na największy sukces), dodatkowo wejscie na giełdę Mooneaters zapowiadane na ten rok i mam nadzieje jakieś info na temat premiery Nemesis. W końcu czas na powolne wzrosty i powrót w okolice 3-4 zł
Dzięki za odpowiedź!
Jestem tu od dawna, od czasów your image i nie raz obietnice prezesa (a i zaangażowanie na targach w kwestii BS) zrobiły na mnie dobre wrażenie, ale to dawno było a potrafi prezes obiecać i ubarwic. Mam nadzieję, że najgorsze za nami. Tylko czekać na analizę od kolegi Ukasza Alberta longterma i obkupionej już zapewne ekipy
Dobra wyczucie Panowie. Longterm zaprasza:
JUTRO o 16:00 zapraszam na omówienie spółek gamedev z polskiej giełdy, które zaprezentowały się podczas największych targów w Europie i jednych z największych na świecie - Gamescom