Na zwiastunach gra wygląda naprawdę dobrze. Widać duży skok jakościowy w stosunku do pierwszej części, która na pc sprzedała się słabo. Czemu gra jest tak daleko na WL steam (449)? Brak zainteresowanie tematyką czy słaba promocja? Na yt również mała liczba wyświetleń. Może dobry wydawca będzie w stanie "dźwignąć temat"?
Powiedz mi dla kogo ta gra ma być? Dla miłośników gry akcji? Dla miłośników skradanek? Strategii? Tak na prawdę dla nikogo. Wskaż mi podobną grę która odniosła w przeszłości sukces komercyjny. Chociaż jedną.
A dla kogo jest symulator kozy? Każda gra znajdzie swoich miłośników. Pytanie czy ich liczba będzie w tysiącach czy w milionach i ile w tej kwestii odgrywa marketing. M.M. mówił w wywiadach, że są wybredni odnośnie wydawcy i nie będą godzić się na wszystko. Tymczasem już przenieśli termin wydania gry na 2022 po "sugestiach" wydawcy. Ukryta data na steam to maj 2022.
Nie masz pojęcia o grach. To jest skradanka i podobnych gier jest wiele, które mają w sobie elementy akcji (nie wiem skąd wzięła ci się strategia, ale niech będzie).
Commandos, Shadow Tactics, Desperados III, Robin Hood
Serial Cleaners ma swój klimat i świat.
Może inaczej co wyróżnia serial c od innych . W mojej opinii tej grze można się degustować i poczuć klimat gra ma też charakter ,animacje ,podkład muzyczny,oprawa,wizualizacja,itd...
Jestem pewien że właśnie za to gra dostanie dużo nominacji i nagród.
Dużo osób będzie w nią grało właśnie za ten klimat i będą do niej wracać aby np przejść ja inną postacią .Jestem pewien że gra będzie się sprzedawać długoterminowo i dawać stabilne przychody.