• Nie będzie dziś info. Autor: ~ten [37.47.220.*]
    Nie będzie też w poniedziałek i prawdopodobnie w przyszłym tygodniu też nie. I nie ma to żadnego znaczenia, bo wszelkie naganianie jest już w cenie i teraz należy cierpliwe czekać.

Jeśli z jakiegoś powodu sąd wydłuży termin decyzji o klepnięciu połączenia, też to nic nie zmieni dla długotrwałych inwestorów, bo tak jak pisałem wcześniej, czekamy na formalności. Będzie to jednak świetna okazja do dokupienia poniżej 12 zł.

Pompowanie ceny pow. 13-14 na tym etapie jest nierozsądne, bo będzie bujać jeśli znów się okaże, że w ciągu najbliższych kilku dni info. się nie pojawi (co nie jest niczym strasznym, po prostu postępowania tego typu lubią trwać odrobine dłużej).

Ja ustawiłem koszyk poniżej 13 i czekam. Pozdrawiam cierpliwych, a niecierpliwym przypominam, że nie ma czym się podpalać i kupować zbyt wysoko, bo cały czas będzie jeszcze szansa na kupno w rozsądnych poziomach.
  • Re: Nie będzie dziś info. Autor: ~ten [37.47.220.*]
    Przypominam też, że najbardziej stabilne wybicia są przy równomiernym ruchu ceny, a nie przy szarpanych wzrostach, które skaczą z góry na dół.
  • Re: Nie będzie dziś info. Autor: ~mm [185.22.136.*]
    Dzięki za Twoją troskę o moją kaskę, ale decyzję podejmuje sama.
  • Re: Nie będzie dziś info. Autor: ~krolkier [37.30.20.*]
    Ja tam nie widzę wybicia tylko początek kolejnej fali wzrostowej. Koniec tej fali może nastąpić w okolicach połowy września. Wybicie może dopiero nastąpić i mieć większy zasięg. Oczywiście to tylko moje przemyślenia i mogę się mylić. Pozdrawiam.
  • Re: Nie będzie dziś info. Autor: ~ten [89.64.74.*]
    Może tak być, czas pokaże. Ja się dziś powstrzymałem przed dokupieniem, ale średnią mam na tyle niską, że mogę sobie na to pozwolić.
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.