• hmm Autor: ~jas [5.172.255.*]

Ależ brak zainteresowania ....totalna padaka z popytem ....
  • Re: hmm Autor: ~Bozia [78.11.73.*]
    nigdy tego nie zrozumiem, o ile z podażą nie zrobisz nic, bo jak ktoś wywala to wywala, ale akurat "problem" z popytem możesz rozwiązać sam...wystarczy kupić...a jeśli z jakiegoś powodu Ty nie chcesz kupować, to pomyśl sobie, że może każdy inny ma ten sam powód...
  • Re: hmm Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    A można też sytuację rozpatrywać w inny sposób (tak jak ja np mam):

Czyli mam już kupione akcje za maksymalną kwotę, jaką miałem przeznaczoną i wtedy "mam prawo" dziwić się, że jest problem z popytem :)

Tym bardziej, że spółka rozwija się i ma dobre perspektywy.

Obawiam się, że nie ma teraz "mody" na tą spółkę i faktycznie nie wiadomo jak to będzie z kursem jej akcji w najbliższym czasie.

A szkoda... No i mnie też zależy na wzroście, gdyż mam całkiem niemało akcji... (i oczywiście "wiszę" tu trochę)

pozdrawiam :)
  • Re: hmm Autor: ~Bozia [78.11.73.*]
    Waśnie o tym piszę...może każdy już ma kupione za ile chciał :) a nowych chętnych nie ma bo za tanio XD
  • Re: hmm Autor: ~dlugi [83.29.153.*]
    Pełna zgoda tylko wielu jest takich którzy niedawno nie chcieli brać po 4.30 bo liczyli i im wmawiano, ze kupią poniżej czworki, a tym samym liczyli na podaż a nagle pojawił się wielki popyt pow czworki,wiec ci stoją za boku i czekają. a obkupieni. trzymaja, zacznie się dopiero powyżej 1 grosza czego wszystkim zapakowanym zycze
  • Re: hmm Autor: ~KTosia [37.30.35.*]
    Ja tam czekam na 3,50.
  • Re: hmm Autor: ~Bozia [89.151.41.*]
    Myślę, że jak pogonisz wszystkie swoje to do 3.5 zjedziesz :) samo się nie zrobi :)
    Ja mam malutko. Czekam aż Ty zrobisz 3,50. Ty umiesz, ja nie umiem tak elegancko sprzedać by kupić:)))
    Ja nie zrobię 3.5. Nie mogę. Mam nadzór małżeński na rachunku maklerskim i żona mi zablokowała opcję sprzedaży ze stratą…
  • Re: hmm Autor: ~Zainteresowany [188.147.4.*]
    Miało już dawno być te 3.5... ja się przygotowałem na poważniejsze zakupy a tu klops? Postarajcie się bardziej!
    3.5 to dla mnie za wysoko. Ja już mam podpisaną warunkową umowę kredytową pod zastaw mieszkania, że jak kurs będzie 2 PLN to bank automatycznie kupuje za całość akcje IDH i przekazuje na mój rachunek…
    To musisz pogadać z żoną. Niech pomysli, bo kredyt straci i będzie tylko prowizję w plecy.
    Mamy umowę z żoną, że nie gadamy o kasie. Ona nie pyta skąd mam a ja nie pytam gdzie się podziewa XD
    Ale zmyslna babka. Zadbała o siebie.Dlatego szlaban:). Może nie gadaj z nią o kasie tylko o tym co sobie za jedno małe ustępstwo kupi?
    .
    ...
[x]
IDH -1,65% 2,38 2025-10-10 15:51:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.