• MNie zastanawia jedna rzecz Autor: ~DonVasyl [91.145.130.*]
    Gdzie zniknely osoby podpisujace sie nickami oze (niby ten z columbusa, ktory trafnie przewidzial rajd na 100), matiz, rtomala?
    Trzeba miec jaja , zeby byc na dobre i na zle,a nie schowaliscie sie gdzies tam w koncie, a byc moze nawet sypiecie akcjami, ktore kupiliscie po 30gr?
  • Re: MNie zastanawia jedna rzecz Autor: ~oze [83.20.246.*]
    Dnia 2021-08-27 o godz. 10:30 ~DonVasyl napisał(a):
    > Gdzie zniknely osoby podpisujace sie nickami oze (niby ten z columbusa, ktory trafnie przewidzial rajd na 100), matiz, rtomala?
    > Trzeba miec jaja , zeby byc na dobre i na zle,a nie schowaliscie sie gdzies tam w koncie, a byc moze nawet sypiecie akcjami, ktore kupiliscie po 30gr?

TAK KUPILEM W OKOLICACH 5 ZŁ MALUTKI PAKIECIK I TRZYMAM GO DALEJ, TY MNIE KOJARZYSZ Z NOVAVIS, DZIWNE BO JA JESTEM W COLUMBUSIE JRHOLDING, SYNERGA TAM MAM BARDZO DUZE PAKIETY.NA NOVAVIS KONTROLNIE ALE MAM JUZ WOLNA KASE NA ZAKUP NOVAVISA.NIE JEST TO DUZO ALE CZEKAM, MOZE TO BEDZIE JUZ DZISIAJ
  • Re: MNie zastanawia jedna rzecz Autor: ~DonVasyl [91.145.130.*]
    Mnie nie interesuje twoj portfel.nawiasem mowiac.

Masz maly pakiet nvv czyli niczym nie ryzykujesz.
    porozmawiaj z tymi, co wpakowali sie z calym majatkiem, bo im tak nagadano, ze juz za rogiem czaja sie wzrosty.,
    ps. columbus zjazd ze 100pln na 30 calkowicie slusznie, ten rynek ledwo zipie. dotacje moj prad juz de facto nie ma, zmiany w rozliczeniach i podwyzki cen instalacji sa nieuniknione, a rynek nie lubi niewiadomych. dopoki byly dotacje i malo kto mial foto rynek rosl skokowo. teraz bedzie etap dojrzewania, a nie hiper wzrostow.
  • Re: MNie zastanawia jedna rzecz Autor: ~Bartson99 [195.182.34.*]
    Tylko Columbus za parę lat nie będzie musiał zarabiać już z samych instalacji. To jest gigant z zapleczem farmowym, ładowarkami, perowskitami itd. Oni maja wszystko poukładane.
    Ja nie oceniam tej czy innej spolki, a sektor.
    To, czy ma poukladane, to kwestia anlizy. Jest tez kilka innych spolek, ktore maja "wszystko poukladane", i to jest wlasnie okres dojrzalosci. w dlugim terminie, co powtorze, wiekszosc firm polegnie, inne zostana wchloniete przez duze podnioty. Czy beda tu rajdy watpie, raczej powolny wzrost.
  • Re: MNie zastanawia jedna rzecz Autor: ~YT [83.29.110.*]
    https://db-ip.com/all/195.182.34
    195.182.34.0 - 195.182.34.255 is an IP address range owned by X-Trade Brokers Dom Maklerski Spolka Akcyjna and located in Poland - select an address below for more geolocation details

To już żeby XTB cokolwiek zarobiło to muszą biegać po bankierze i naganiać?
    Ile jeszcze musicie zebrać na słupy?
    Ty masz jakieś problemy ze sobą? Starasz się tylko obrażać ludzi, którzy MIELI RACJĘ. Masz 3 z przodu, o czym mówiłem m in ja ROK temu. Gość może nawet pisać z IP george Sorosa, Goldmana Sachsa I CO Z Tego?
  • Re: MNie zastanawia jedna rzecz Autor: ~Pol [5.173.137.*]
    Tam też się cuda dzieją rozdają akcje a potem wychodza niespodzianki
  • Re: MNie zastanawia jedna rzecz Autor: ~Zuzia [31.183.254.*]
    Słuszna uwaga. Gdzie jest matiz?
    On oczywiście jest tylko się nie odzywa może sprzedaje, a moze za jakis czas dowiemy się , że w dołku kupował.
    Rtomala strzelał ale w dół.
[x]
VOOLT -0,90% 2,20 2025-11-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.