• Czekamy na komunikat? Autor: ~Adams [46.151.143.*]
    Dzisiaj możliwy komunikat?
  • Re: Czekamy na komunikat? Autor: ~ten [89.64.73.*]
    Nie
  • Re: Czekamy na komunikat? Autor: ~Adam [149.156.59.*]
    Możliwy w każdym momencie
  • Re: Czekamy na komunikat? Autor: ~ten [89.64.73.*]
    Komunikat jaki będzie wie każdy kto ma akcje tej spółki. Dlatego takie podbitki kursu na nikim nie robią wrażenia. Nikt normalny też nie sprzedaje dużych pakietów. Nie wierzę natomiast też, by kurs pow. 14 utrzymał się przed wrześniem. Ja też już na przykład nie dokupuje, bo czekam aż kurs znów się trochę przegrzeje i kupię na dołku poniżej ok. 12,50-13,00 (tam moim zdaniem jest równowaga). Potem spodziewam się już tylko stabilnych wzrostów. Nie ekscytuje się jednak bo skupuje te akcje od maja.

Jest oczywiście małe ryzyko, że spółdzielni uda bujać kursem Fo komunikatu i coś jeszcze namieszają, ale na to nie mamy wpływu.

W długim okresie, moim zdaniem, żadne spadki nie wystąpią, dlatego czekanie na komunikat jest głupie, a podbitki kursu w oczekiwaniu na komunikat dla większości są już jest w cenie.
  • Re: Czekamy na komunikat? Autor: ~dc [5.173.187.*]
    ten - pełna zgoda, dokładnie to samo podejście mam. Jednak ja myślę, że może być widać z przodu 10,XX jeszcze przed info. Oczywiście o ile potrwa to jeszcze około miesiąca bo jeśli za trzy dni to wiadomo, ze nie.
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.